adv1453 Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 442 Çözümler 42 Beğeni 224 Puan 869 Ticaret Puanı 0 21 Kasım 2019 #1 Sıfırdan Kostüm ve Binek Eklemesi Nasıl Yapılır? Araştırdığımda hiç türkçe ve yabancı kaynak bulamadım tam anlatım yapan.
Sıfırdan Kostüm ve Binek Eklemesi Nasıl Yapılır? Araştırdığımda hiç türkçe ve yabancı kaynak bulamadım tam anlatım yapan.
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.465 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 21 Kasım 2019 #2 Burada ki yardım konusunu inceleyebilirsiniz: Çözüldü - Kostüm Eklemek Upvote 0 Downvote
adv1453 Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 442 Çözümler 42 Beğeni 224 Puan 869 Ticaret Puanı 0 21 Kasım 2019 #3 Whistle demiş ki: Burada ki yardım konusunu inceleyebilirsiniz: Çözüldü - Kostüm Eklemek Hepsini görmek için tıklayın... Kostüm işlemi tamam, peki bineği nasıl ekleyeceğiz? binek dosyaları farklı Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: Burada ki yardım konusunu inceleyebilirsiniz: Çözüldü - Kostüm Eklemek Hepsini görmek için tıklayın... Kostüm işlemi tamam, peki bineği nasıl ekleyeceğiz? binek dosyaları farklı
adv1453 Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 442 Çözümler 42 Beğeni 224 Puan 869 Ticaret Puanı 0 22 Kasım 2019 #4 1 tane kostüm eklemesi yaptım ancak takınca karakter üstünde gözükmüyor metin2_patch_summer'i kapatıp pack içine atıp index'e okuttum. Video; Upvote 0 Downvote
1 tane kostüm eklemesi yaptım ancak takınca karakter üstünde gözükmüyor metin2_patch_summer'i kapatıp pack içine atıp index'e okuttum. Video;
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.465 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 22 Kasım 2019 #5 adv1453 demiş ki: Kostüm işlemi tamam, peki bineği nasıl ekleyeceğiz? binek dosyaları farklı Hepsini görmek için tıklayın... Özel binekten bahsediyorsanız çağırmak için item ve birde mob_proto kısmında da bineğin kendisi olmalı. Yeni eklediğiniz bineğin çağırma eşyasının vnumu ile mob_protoya eklediğiniz bineğin vnumunu ride.queste eklemeniz gerekli. adv1453 demiş ki: 1 tane kostüm eklemesi yaptım ancak takınca karakter üstünde gözükmüyor metin2_patch_summer'i kapatıp pack içine atıp index'e okuttum. Video; Hepsini görmek için tıklayın... Root içinde ki msm dosyalarına yeni eklediğniz kostümü tanımladınız mı? Upvote 0 Downvote
adv1453 demiş ki: Kostüm işlemi tamam, peki bineği nasıl ekleyeceğiz? binek dosyaları farklı Hepsini görmek için tıklayın... Özel binekten bahsediyorsanız çağırmak için item ve birde mob_proto kısmında da bineğin kendisi olmalı. Yeni eklediğiniz bineğin çağırma eşyasının vnumu ile mob_protoya eklediğiniz bineğin vnumunu ride.queste eklemeniz gerekli. adv1453 demiş ki: 1 tane kostüm eklemesi yaptım ancak takınca karakter üstünde gözükmüyor metin2_patch_summer'i kapatıp pack içine atıp index'e okuttum. Video; Hepsini görmek için tıklayın... Root içinde ki msm dosyalarına yeni eklediğniz kostümü tanımladınız mı?