- Ticaret Puanı
- 0
Selam arkadaşlar, elimdeki filese yeni binek eklemek istiyorum, binek internette bulduğum hell lion bineği, yaptığım işlemler, mob names ve mob protoya ekledim ilk önce sonrasında denediğimde mob olarak bineği spawnlayabiliyorum.
Daha sonrasında item protoda herhangi bir bineği kopyaladım ve sadece vnum ve ismini değiştirerek protoya ekledim, bu protoları server içerisinde conf klasörüm var oraya attım.Bineği pack içerisine attım ve index'e eklemesinide yaptım.
Bineğe binmesi içinde quest kullanıyorum.
quest compile ediyorum , oyunda reload çekiyorum. Item envantere geliyor ve ctrl + g ile takılıyor ama binek spawnlanmıyor. Binek takılıymış gibi görünüyor başka bir binek takamıyorum ama dediğim gibi binek spawn olmuyor. Sorun nerede olabilir ?
Daha sonrasında item protoda herhangi bir bineği kopyaladım ve sadece vnum ve ismini değiştirerek protoya ekledim, bu protoları server içerisinde conf klasörüm var oraya attım.Bineği pack içerisine attım ve index'e eklemesinide yaptım.
Bineğe binmesi içinde quest kullanıyorum.
Lua (Quest):
quest bineklendik begin
state start begin
when 44991.use begin -> icon kodu
if pc.is_polymorphed() then
syschat("Dönüşmüş haldeyken binek kullanamazsın.")
elseif pc.get_map_index() == 44 or pc.get_map_index() == 24 or pc.get_map_index() == 4 or pc.get_map_index() == 113 then
syschat("O-X yarışmasında ve Lonca Savaşlarında binek kullanamazsın.")
else
affect.remove_collect()
pc.mount(44990) -> mob_proto kodu ayrıca npc_listtede bu kodla
end
end
end
end
quest compile ediyorum , oyunda reload çekiyorum. Item envantere geliyor ve ctrl + g ile takılıyor ama binek spawnlanmıyor. Binek takılıymış gibi görünüyor başka bir binek takamıyorum ama dediğim gibi binek spawn olmuyor. Sorun nerede olabilir ?