- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, hangi değişiklikten sonra olduğundan emin değilim fakat el ile arttırma kağıdı ve efsun nesnesini kullanamıyorum. Sürüklüyorum ama boşa sürüklemişim gibi oyun içi uyarı-syserr-syslog falan hiç bir tepki yok. Ne arttırma kağıdı çalışıyor, ne de efsun nesnesi. İşin tuhaf tarafı efsun botları ile kullanılabiliyor ama el ile yeni efsun ekleyip değiştiremiyorum.
Konuyla alakalı bir fikri olan var mı acaba?
Protoda bunlarla ilgili hiç bir değişiklik yapmadığıma eminim. Ancak yinede bakmak isteyenler için item_proto:
Oyun içindeki diğer 39028 kodlu efsun nesnesi falan da aynı durumda. Daha önceleri mesela giyili iteme efsun atma fixi uygulamıştım ve giyili olan bir iteme sürüklediğimde alttan uyarı vs veriyordu. Ancak şu an locale_string.txt den hiç bir uyarıyı oyun içinde göstermiyor, özetle tepki yok.
SS:
GÜNCELLEME: Sorun efsun nesnesiyle falan alakalı değilmiş. Sürüklenebilir itemlerin hiç biri işlevsel değil. Mesela taşları itemlerin üstüne sürüklediğimde de ekleme penceresi vs. açılmıyor.
Konuyla alakalı bir fikri olan var mı acaba?
Protoda bunlarla ilgili hiç bir değişiklik yapmadığıma eminim. Ancak yinede bakmak isteyenler için item_proto:
Kod:
71084 Àç°æºñ¼ ITEM_USE USE_CHANGE_ATTRIBUTE 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP ITEM_STACKABLE | LOG NONE 500 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
71085 Àç°¡ºñ¼ ITEM_USE USE_ADD_ATTRIBUTE 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP ITEM_STACKABLE | LOG NONE 500 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Oyun içindeki diğer 39028 kodlu efsun nesnesi falan da aynı durumda. Daha önceleri mesela giyili iteme efsun atma fixi uygulamıştım ve giyili olan bir iteme sürüklediğimde alttan uyarı vs veriyordu. Ancak şu an locale_string.txt den hiç bir uyarıyı oyun içinde göstermiyor, özetle tepki yok.
SS:
GÜNCELLEME: Sorun efsun nesnesiyle falan alakalı değilmiş. Sürüklenebilir itemlerin hiç biri işlevsel değil. Mesela taşları itemlerin üstüne sürüklediğimde de ekleme penceresi vs. açılmıyor.
Son düzenleme: