Dün videosunu yayımlamış olduğum " Roky Choky " Adlı filesimi facebook üzerinden seyredemeyenler hatta resim vs vs sanıpta açamayanlar olduğunu duydum
Neyse ki boş durmadım ve birde ikinci videoyu buradan sunayım dedim
Roky Choky Files 40K Sourceli filestir. Sürekli geliştirilecektir ve geliştirildiğinde V3 sürümüne bile çıkartabilirim Şuan böyle kalsın
Roky Choky bugün veya yarın paylaşılmasının ardından sizin en çok sevdiğiniz kralonly files ve leqendy server filesin 40K hali 1 hafta sonra burada paylaşıma sunulacaktır.
2012 ve 2011 yılının en çok kullandığı server files leqendy ve kralonly aah eskiler
Ama neyazıkki şuan paylaşamam
Çünkü hepimizin başının derdi olan AKK (Adil Kullanım Kotası) yüzünden bende yapabileceğim birşey yok
1 Hafta bekleseniz yeterli
Videoya geçelim seri :
Yorumlarınız benim için değer arz etmektedir.
Neyse ki boş durmadım ve birde ikinci videoyu buradan sunayım dedim
Roky Choky Files 40K Sourceli filestir. Sürekli geliştirilecektir ve geliştirildiğinde V3 sürümüne bile çıkartabilirim Şuan böyle kalsın
Roky Choky bugün veya yarın paylaşılmasının ardından sizin en çok sevdiğiniz kralonly files ve leqendy server filesin 40K hali 1 hafta sonra burada paylaşıma sunulacaktır.
2012 ve 2011 yılının en çok kullandığı server files leqendy ve kralonly aah eskiler
Ama neyazıkki şuan paylaşamam
Çünkü hepimizin başının derdi olan AKK (Adil Kullanım Kotası) yüzünden bende yapabileceğim birşey yok
1 Hafta bekleseniz yeterli
Videoya geçelim seri :
Yorumlarınız benim için değer arz etmektedir.