- Ticaret Puanı
- 0
Direkt Rohan2 veyahut M2M'deki Naga Zindan konseptini kopyalamak istemedim özellikle 2020 yılı sonrası oyuncularda artık hız ve eğlence birbiri ile iç içe geçti şu şekilde bir zindan hazırladım:
Naga Kraliçe zehir saçan yavruları ile birlikte 3 krallığın başına bela olmaktadır, üç imparatorluğun cesur savaşçıları kraliçenin yumurtalarını henüz yavrulara dönüşmeden kırmalı ve gelecekte oluşabilecek tehlikeleri bertaraf etmek için Kraliçeyi katletmelidir.
Zindan;
--1-- İlk olarak 6 adet Naga Toteminin kırılmasıyla başlar totemlerin hepsi parçalandığında
--2-- Kraliçenin Generali ortaya çıkar ve katledilmesi durumuyla
--3-- 6 adet Naga Savaşçısı belirir.
--4-- Savaşçılar yok edildiğinde Kraliçe'nin Aynası katına gelinir ve bolca slot spawn olur, bu slotların her birinden şansa göre Naga Kraliçesinin yumurtası düşer(video için şans yüzde 100 ayarlanmıştır)
--5-- Düşen yumurtalara sağ tıklandığında yumurta ya kaybolur ya da Kırılmış Naga Yumurtasına çevrilir, 6 adet Kırılmış Naga Yumurtası Kraliçe'nin Aynasına gösterildiğinde
--6-- Tüm slotlar ve ayna kaybolur, artık Kraliçe kızgın formuna evrilir
--7-- Kraliçe katledilir ve üç imparatorluğun topraklarına yeniden huzur gelir.
Sesli biçimde konuşarak zindanı döndüm; izlemek isterseniz HD Link:
Naga Kraliçe zehir saçan yavruları ile birlikte 3 krallığın başına bela olmaktadır, üç imparatorluğun cesur savaşçıları kraliçenin yumurtalarını henüz yavrulara dönüşmeden kırmalı ve gelecekte oluşabilecek tehlikeleri bertaraf etmek için Kraliçeyi katletmelidir.
Zindan;
--1-- İlk olarak 6 adet Naga Toteminin kırılmasıyla başlar totemlerin hepsi parçalandığında
--2-- Kraliçenin Generali ortaya çıkar ve katledilmesi durumuyla
--3-- 6 adet Naga Savaşçısı belirir.
--4-- Savaşçılar yok edildiğinde Kraliçe'nin Aynası katına gelinir ve bolca slot spawn olur, bu slotların her birinden şansa göre Naga Kraliçesinin yumurtası düşer(video için şans yüzde 100 ayarlanmıştır)
--5-- Düşen yumurtalara sağ tıklandığında yumurta ya kaybolur ya da Kırılmış Naga Yumurtasına çevrilir, 6 adet Kırılmış Naga Yumurtası Kraliçe'nin Aynasına gösterildiğinde
--6-- Tüm slotlar ve ayna kaybolur, artık Kraliçe kızgın formuna evrilir
--7-- Kraliçe katledilir ve üç imparatorluğun topraklarına yeniden huzur gelir.
Sesli biçimde konuşarak zindanı döndüm; izlemek isterseniz HD Link: