Rina Zırhları [Rina Packinden Kendim Söktüm]

Hyuna Akali

Full Stack Developer
Grafiker
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Merhabalar uzun zamandır filesime eklemek istediğim rina zırhlarını aradım taradım ama hiçbir yerde bulamadım evet benzerleri vardı ama efektsiz sadece zırhın boyası değişmiş hali idi bende rina packinden söküp @Yenicerii yardımı ile filesime ekledim şimdi size hem eklenirken dikkat edilmesi gereken noktaları hem de zırhın dosyalarını vereceğim.

Zırh Eklemeyi Bilmiyorsanız bkz: Yenicerii Zırh Ekleme

Zırhların Görüntüleri :
1.JPG

Dosya Upload Linki :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

MediaFire İndirme Linki :

Mega İndirme Linki :

Virus Total Sonucu :

NOT: Ninja zırhının iconu gözükmeyebilir tga dosyasının içeriğini düzenlersiniz hepsi icon içerisinde var zaten

Dikkat Edilmesi Gerekenler :
root/warrior_m.msm:
Genişlet Daralt Kopyala
    Group ShapeData147
    {
        SpecialPath            "d:/ymir work/pc/warrior/"
        ShapeIndex            586
        Model                "warrior_4-1.gr2"   // burası karakter modeli olacak
        SourceSkin            "warrior_4-1.dds"   // DİKKAT! model ana skini olacak rina skini değil
        TargetSkin            "warrior_4_ozel1.dds"   // Rina skini
    }

Bu arada itemi eklerken antiflag değerlerini atlamayın anti-flag değerleri karakterlere özel olarak atanır

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Dosyaları paylaştığınız için teşekkürler. Tek bir kaynak kullanılması dosyaların gelecekte erişilemez olduğu anlamına gelir. Bu yüzden alternatif link ekledim. :lamer:

@Whistle linkleri günceller misiniz ? her klasörün içerisine orijinal çelik modellerini de koydum belki yapamayanlar olabilir diye.

Dosya Upload Linki :

MediaFire İndirme Linki :

Mega İndirme Linki :

Virus Total Sonucu :

Şu notuda eklerseniz sevinirim.

NOT: Ninja zırhının iconu gözükmeyebilir tga dosyasının içeriğini düzenlersiniz hepsi icon içerisinde var zaten

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri