A atier MT Üye MT Üye Mesaj 256 Çözümler 1 Beğeni 118 Puan 734 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2023 #1 Herkese merhaba renkli hasar sistemini eklemeye çalışıyorum dosyayı sorunsuz ekledim build aldım ancak oyun içine yansımıyor Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. sorun nerede olabilir
Herkese merhaba renkli hasar sistemini eklemeye çalışıyorum dosyayı sorunsuz ekledim build aldım ancak oyun içine yansımıyor Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. sorun nerede olabilir
maxbro [GM]MaxBro MT Üye Mesaj 573 Çözümler 21 Beğeni 450 Puan 829 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2023 #2 Bu damage yazıların görsel dosyaları var pack kısmında. Onları kontrol ettiniz mi? Upvote 0 Downvote
A atier MT Üye MT Üye Mesaj 256 Çözümler 1 Beğeni 118 Puan 734 Ticaret Puanı 0 8 Nisan 2023 #3 maxbro demiş ki: Bu damage yazıların görsel dosyaları var pack kısmında. Onları kontrol ettiniz mi? Hepsini görmek için tıklayın... Evet hocam olması gereken yerde olması gerektiği şekilde duruyorlar ama anlayamıyorum neden böyle olduğunu Upvote 0 Downvote
maxbro demiş ki: Bu damage yazıların görsel dosyaları var pack kısmında. Onları kontrol ettiniz mi? Hepsini görmek için tıklayın... Evet hocam olması gereken yerde olması gerektiği şekilde duruyorlar ama anlayamıyorum neden böyle olduğunu
Mavi Ruh WWW.MR-3DWORK.COM Grafiker Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 762 Çözümler 58 Beğeni 1.053 Puan 1.150 Ticaret Puanı 1 10 Nisan 2023 #4 atier demiş ki: Evet hocam olması gereken yerde olması gerektiği şekilde duruyorlar ama anlayamıyorum neden böyle olduğunu Hepsini görmek için tıklayın... Renkli hasar sisteminin anlatımını atarsanız belki gözümüze çarpan bir eksiklik olduğunu fark ederiz. Rica etsek atabilir misiniz ? Upvote 0 Downvote
atier demiş ki: Evet hocam olması gereken yerde olması gerektiği şekilde duruyorlar ama anlayamıyorum neden böyle olduğunu Hepsini görmek için tıklayın... Renkli hasar sisteminin anlatımını atarsanız belki gözümüze çarpan bir eksiklik olduğunu fark ederiz. Rica etsek atabilir misiniz ?
Redix MT Üye MT Üye Mesaj 384 Çözümler 7 Beğeni 129 Puan 529 Ticaret Puanı 0 10 Nisan 2023 #5 Mavi Ruh demiş ki: Renkli hasar sisteminin anlatımını atarsanız belki gözümüze çarpan bir eksiklik olduğunu fark ederiz. Rica etsek atabilir misiniz ? Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
Mavi Ruh demiş ki: Renkli hasar sisteminin anlatımını atarsanız belki gözümüze çarpan bir eksiklik olduğunu fark ederiz. Rica etsek atabilir misiniz ? Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.