sysserr paylaşın.
nasıl anlamadımAuto syserr/syslog remover gibi bir şey olabilir.
Sen daha hatayı göremeden senin dosyanın içeriğini temizliyor yani.nasıl anlamadım
Peki bunu nasıl çözeceğimSen daha hatayı göremeden senin dosyanın içeriğini temizliyor yani.
Game sourcede bununla alakalı bir define varsa, ki büyük ihtimalle vardır arayıp hepsine ctrl + q yaparak kodların hepsini pasif hale getirin.Peki bunu nasıl çözeceğim
anydesk versem 5 dakikanızı ayirablir misiniz vaktiniz yoksada hangi kısımlara bakıcam detaylı söyler misinizGame sourcede bununla alakalı bir define varsa, ki büyük ihtimalle vardır arayıp hepsine ctrl + q yaparak kodların hepsini pasif hale getirin.
syserr.txt atmış çocuk sen ona dikkat etmemişsin xd yaşlanmışsın ege...Sen daha hatayı göremeden senin dosyanın içeriğini temizliyor yani.
Belli zaman aralıklarla dosya içeriğinin temizlenmesinden bahsediyordum yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın.syserr.txt atmış çocuk sen ona dikkat etmemişsin xd yaşlanmışsın ege...
gamenin içinde db ve channellardaki syserr dosyalarının içeriğini at buraya clienttekini değil
tamamda ch açılmamış syserr temizlense nolur temizlenmese nolurBelli zaman aralıklarla dosya içeriğinin temizlenmesinden bahsediyordum yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın.
Bu arada evet, yaşlılık için dediğin doğrudur. Ona yapacak birşey yok maalesef sevgili dostum![]()
Daha doğrusu ch'nin açılmama sebebinin syserin temizlenmesiyle alakasının olduğunu (bağlantılı olduğunu) düşünüyorum . Kanalın açılmamasına sebebiyet veren hata mesajını göremediğimiz için bir çözüm üretemiyoruz maalesef.tamamda ch açılmamış syserr temizlense nolur temizlenmese nolur
syserr.txt dicektim. clientteki syser ch hakkında bilgi vermez onu kastetmiştim bende. neyse ikimizin dediği de doğru aslında iyi forumlarDaha doğrusu ch'nin açılmama sebebinin syserin temizlenmesiyle alakasının olduğunu (bağlantılı olduğunu) düşünüyorum . Kanalın açılmamasına sebebiyet veren hata mesajını göremediğimiz için bir çözüm üretemiyoruz maalesef.