- Ticaret Puanı
- 0
Merhabalar, bu filesı zamanında merak ettiğim bir şeyi test etmek için(karşılaştırmak için) indirmiştim ve elimde freebsd 9.2 yoktu. Bir de 9.2 indirip kurmayla falan uğraşıp kanser olmak istemediğim için çabucak güncel sürüme yükseltmiştim, daha sonra da kenara koymuştum. Şimdi dosyaları gezinirken gözüme çarptı ve faydalanmak isteyen olur belki düşüncesiyle paylaşmak istedim.
Bilmeniz gerekenler:
Client Derlemesi (Visual Studio 2019):
Server Source Derlemesi:
Bu konudaki dosyalar hakkında yaşadığınız sorunlarla ilgili elimden geldiği kadarıyla yardımcı olacağımı da belirtmek isterim.
ANCAK: Filesın kendisi ile ilgili yaşadığınız sorunlarda lütfen özel destek istemeyiniz. Çünkü benimle alakalı bir durum değil maalesef. Bu gibi durumlar için isterseniz filesın yapımcısına ulaşabilirsiniz veya Soru-Cevap ve Yardım bölümüne konu açabilirsiniz.
- Gcc9
- Cryptopp 8.20
- Boost 1.73
- libjpeg-9d (Bunu sahip olduğunuz Visual Studio sürümünde tekrar derlemeniz gerekebilir. Aşağıdaki yorumda anlatımı mevcut)
Client Source dosyalarını Visual Studio 2019 da açtıktan sonra sağ taraftaki tüm projeleri seçin ve sağ tıklayıp özellikler penceresini açıp platform olarak v142 seçmeyi unutmayın!
Razuning'e emeklerinden ve paylaşımından dolayı teşekkür ederim. İyi çalışmalar..
Bilmeniz gerekenler:
- Dosyalar birebir orijinal konuda paylaşıldığı gibidir. Ne bir çıkarma ne de bir ekleme yapılmadı, sadece sürüm yükseltildi.
- Herhangi bir düzenleme yapılmadı.(Fix vb.)
- Eğer Razuning v4 altyapı kullanıyorsanız ve bu dosyalardan devam etmek istiyorsanız, bütün eklemelerinizi ve düzenlemelerinizi, paylaştığım bu kaynak dosyalarına aktarıp kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz. (Yükseltmeyi bilmeyenler veya beceremeyenler için)
- Client Source Dosyaları (Visual Studio 2019)
- Server Source Dosyaları (FreeBSD 11.4 + )
- MySQL 5.6 İçin uyarlanmış SQL dosyaları. (Kullanabilmek için MySQL 5.6 kurmanız gerekiyor)
Client Derlemesi (Visual Studio 2019):
Server Source Derlemesi:
Bu konudaki dosyalar hakkında yaşadığınız sorunlarla ilgili elimden geldiği kadarıyla yardımcı olacağımı da belirtmek isterim.
ANCAK: Filesın kendisi ile ilgili yaşadığınız sorunlarda lütfen özel destek istemeyiniz. Çünkü benimle alakalı bir durum değil maalesef. Bu gibi durumlar için isterseniz filesın yapımcısına ulaşabilirsiniz veya Soru-Cevap ve Yardım bölümüne konu açabilirsiniz.
- Gcc9
- Cryptopp 8.20
- Boost 1.73
- libjpeg-9d (Bunu sahip olduğunuz Visual Studio sürümünde tekrar derlemeniz gerekebilir. Aşağıdaki yorumda anlatımı mevcut)
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Client Source dosyalarını Visual Studio 2019 da açtıktan sonra sağ taraftaki tüm projeleri seçin ve sağ tıklayıp özellikler penceresini açıp platform olarak v142 seçmeyi unutmayın!
Razuning'e emeklerinden ve paylaşımından dolayı teşekkür ederim. İyi çalışmalar..