- Ticaret Puanı
- 0
Elinde rixus rades vb gibi dosyalar olan var ise iletebilirmi rica etsem araştırdım burada mevcut değil var olan var ise hem foruma kazandırmış oluruz iyi calısmalar
Rixsus varda srcleri yok bende ama kimin elinde olduğunu biliyorum sahibi meteK olmasi gerek onu ortağı ramazan var onun elinde şuanrades kimsede yoktur ben yaptım o dosyayı bende bile yok rixus vardı ama sanki bir sitede
ben ramazandan istemiştim hala link atacak yavRixsus varda srcleri yok bende ama kimin elinde olduğunu biliyorum sahibi meteK olmasi gerek onu ortağı ramazan var onun elinde şuan
Banada 1500 tl çektiben ramazandan istemiştim hala link atacak yav
Bende buradan indirmiştim 0'dan saltanat files yapinca kaynak araya araya bulmuştum @hasanmacit Şu pet sistemini yapsanmi ki acabaLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
bu sitedeki bsdnin içinde bir ihtimal src vardır belki bi bakın
questiyle idare edin işte yavBende buradan indirmiştim 0'dan saltanat files yapinca kaynak araya araya bulmuştum @hasanmacit Şu pet sistemini yapsanmi ki acaba
Ramazan'dan mı satın aldın?Dosyaları satın aldım packler yanlış ya qwrğpweqr
Evet gün içerisinde ileticekRamazan'dan mı satın aldın?
Senden bi ricam var pet sistemini kontrol edermisin ya sykpe varmi oradan iletişim sağlayalım konuyu kirletmemek adınaEvet gün içerisinde ileticek
özelden ilettimSenden bi ricam var pet sistemini kontrol edermisin ya sykpe varmi oradan iletişim sağlayalım konuyu kirletmemek adına