- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, skiller üzerine bir npc hazırlıyorum. Skilleri sorunsuz olarak veriyor ancak şöyle küçük bir sorun mevcut. Aslında iki sorun oluşuyor ama bu iki sorun sabit zamanda değil, kafasına göre oluşuyor.
Şöyle ki, karakter skilleri alıyor ve karaktere işliyor.
FAKAT:
1- Ya görselde görmüş olduğunuz skill penceresi ve taskbarda skiller alınmamış görünüyor(ışınlanınca veya çıkıp geri girince aktif oluyor)
2- Ya da tıpkı görmüş olduğunuz gibi skill penceresinde aktif ancak taskbarda aktif değilmiş gibi görünüyor. Bu da SOL ALT tuşu ile taskbarı yenileyine düzeliyor.
3- Ya da sorunsuz bir şekilde skiller aktif görünüyor.
Skilleri aldıktan sonra sabit bir şekilde buraları nasıl anlık olarak yenileyebilirim?
Skill alındıktan sonra tamamen aktif görünmesi için karakter atma ya da ışınlanma gibi bir şart koşmak istemiyorum açıkcası.
İlgili quest kısmı ise şu şekilde(Bedensel Skilleri):
Şöyle ki, karakter skilleri alıyor ve karaktere işliyor.
FAKAT:
1- Ya görselde görmüş olduğunuz skill penceresi ve taskbarda skiller alınmamış görünüyor(ışınlanınca veya çıkıp geri girince aktif oluyor)
2- Ya da tıpkı görmüş olduğunuz gibi skill penceresinde aktif ancak taskbarda aktif değilmiş gibi görünüyor. Bu da SOL ALT tuşu ile taskbarı yenileyine düzeliyor.
3- Ya da sorunsuz bir şekilde skiller aktif görünüyor.
Skilleri aldıktan sonra sabit bir şekilde buraları nasıl anlık olarak yenileyebilirim?
Skill alındıktan sonra tamamen aktif görünmesi için karakter atma ya da ışınlanma gibi bir şart koşmak istemiyorum açıkcası.
İlgili quest kısmı ise şu şekilde(Bedensel Skilleri):
Lua (Quest):
set_state("start")
pc.set_skill_group(1)
pc.clear_skill()
char_log(0, "CLEAR_SKILL", "")
pc.set_skill_level (1,40)
pc.set_skill_level (2,40)
pc.set_skill_level (3,40)
pc.set_skill_level (4,40)
pc.set_skill_level (5,40)
pc.set_skill_level (137,20)