__MakeTeleportWindow()
wndTeleport
wndTeleport
{
"name" : "VectorsTeleportButton",
"type" : "button",
"x" : SCREEN_WIDTH - (42+(34+100+37)),
"y" : 2 + Y_ADD_POSITION,
"tooltip_text" : "Harita",
"default_image" : "d:/ymir work/clasic/taskbar/Teleport_Button_01.tga",
"over_image" : "d:/ymir...
Sandığım kadarıyla uitaskbar.py 'de bulunuyor![]()
okla göstertidiğim yerleri kaldırmak istiyorum acaba phyton bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek.
Benden sana tavsiye eğer o eklenen sistemlerin adlarını biliyor isen,![]()
okla göstertidiğim yerleri kaldırmak istiyorum acaba phyton bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek.
Benden sana tavsiye eğer o eklenen sistemlerin adlarını biliyor isen,
Notepad++ Programını bilgisayarına kur. Ardından ise root'a gel başlangıç py'sinden tut sonuncu py' ye kadar seç sonra " notepad++ ile aç " de . Dedikten sonra o eklenmiş olan sistemlerin kodlarını arat . Sonrasında ise o kodları ya sil yada başına gel bundan koy " # " ondan sonra oyuna girmeyi dene
class TaskBar(ui.ScriptWindow):
BUTTON_VECTORS = 6
toggleButtonDict[TaskBar.BUTTON_VECTORS]=self.GetChild("VectorsTeleportButton")
def __MakeTaskBar(self):
self.wndTaskBar.SetToggleButtonEvent(uiTaskBar.TaskBar.BUTTON_VECTORS, ui.__mem_func_
Tamamdır dosyaları attığın için teşekkürler adım adım şunları uygula;
ilk önce uitaskbar.py dosyasından kaldıracağın şeyleri anlatacağım.
Arat;
Bunun içinde yer alan şunu sil.Python:class TaskBar(ui.ScriptWindow):
Python:BUTTON_VECTORS = 6
Arat ve sil;
Python:toggleButtonDict[TaskBar.BUTTON_VECTORS]=self.GetChild("VectorsTeleportButton")
Bu arada game dosyasında bunla ilgili bir şey bulamadım. Ekstra olarak interfacemodule.py dosyasını istemeyi unutmuşum fakat ondan da kaldırman gereken şeyler var.
interfacemodule.py gir ve şunu arat;
şuna benzer bi kod olacak bir kaç satır aşağıda bunu silPython:def __MakeTaskBar(self):
Python:self.wndTaskBar.SetToggleButtonEvent(uiTaskBar.TaskBar.BUTTON_VECTORS, ui.__mem_func_
__mem_func__ parantez içinde fonksiyon ismi yazar. Onuda aynı dosyada arat sil.
Ek olarak;
Arayüzü uiscriptten yapmış. uiscript/taskbarwindow.py dosyasından "VectorsTeleportButton" şunu kaldırırsan o buton kaybolur.
Çalışıp çalışmayacağını test etmedim bu arada. Siz uyguladıktan sonra bildirirseniz sevinirim.
Birde sanırsam sistem vectors'un sistemi. Eğer forumlarda bu sistemi bulabilirseniz ekleme rehberini tersine çevirerek adım adım silebilirsiniz.
Bunu yaparken bazı şeyleri ezberleyin bence çünkü ileride kendi sistemlerinizi yazdığınız zaman hangi kodun nerede kullanıldığını öğrenmiş olursunuz.![]()
ne yazıkki o kadar kolay olmadı hocam hala arıyorum kaldıramadım ya nasıl eklemişse artık ya
Uiscripti unutmayın.Yapamazsanız teamla gelip kaldırırım. Syserr.txt atabilirsiniz. Python hatalarını gösterir orada. Bi onuda atın.
__MakeTeleportWindow()
wndTeleport
wndTeleport
{
"name" : "VectorsTeleportButton",
"type" : "button",
"x" : SCREEN_WIDTH - (42+(34+100+37)),
"y" : 2 + Y_ADD_POSITION,
"tooltip_text" : "Harita",
"default_image" : "d:/ymir work/clasic/taskbar/Teleport_Button_01.tga",
"over_image" : "d:/ymir work/clasic/taskbar/Teleport_Button_02.tga",
"down_image" : "d:/ymir work/clasic/taskbar/Teleport_Button_03.tga",
},
Teamla beraber kodlara baktık. Sistemi kaldırdık. Eğer yapamayan arkadaşlar olursa ekstra olarak şunları da yapsın;
Python:__MakeTeleportWindow()
Python:wndTeleport
interfacemodule.py'de ise şu değişkeni arayıp teker teker silerseniz sistem kalkmış olur.
Python:wndTeleport
Ek olarak eğer taskbar.py (uiscript) dosyası locale_tr'den çekiyorsa oradan da şunu kaldırın;
Python:{ "name" : "VectorsTeleportButton", "type" : "button", "x" : SCREEN_WIDTH - (42+(34+100+37)), "y" : 2 + Y_ADD_POSITION, "tooltip_text" : "Harita", "default_image" : "d:/ymir work/clasic/taskbar/Teleport_Button_01.tga", "over_image" : "d:/ymir work/clasic/taskbar/Teleport_Button_02.tga", "down_image" : "d:/ymir work/clasic/taskbar/Teleport_Button_03.tga", },
Türkiye'de büyük başarılar yapmış pvp serverin sahipleri bile yabancı forumlarda yardım konusu açıyor. Bu utanılacak bir durum değil.Evet sansür iyi olmuş sonradan oyun içi sıkıntı oluyor ileri görüşünüz için teşekkürler.![]()