yeni kullanıcı nasıl oluşturacağım ?Root kullanıcısına bağlanmaya çalışıyor olabilirsin. MySQL'in yeni sürümleri root kullanıcısına root olmayan bir shellden bağlanmana izin vermez. Yeni kullanıcı oluşturup o kullanıcıya gerekli izinleri sağlayıp ona bağlanmayı dene
yeni kullanıcı nasıl oluşturacağım ?
mysql -p
CREATE USER 'kullaniciadiburaya'@'localhost' IDENTIFIED BY 'sifreburaya';
GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'kullaniciadiburaya'@'localhost' WITH GRANT OPTION;
flush privileges;
quit;
şu an bunu yapmaya çalışırken hata verdi. ben whistle'nın Sıfırdan Files Oluşturma videosunu takip ederek bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. 5. videosunda bunun aynısını yaptırmıştı kullanıcı adı: mt2 şifre: mt2sifre olarak yaptım bunu öncesinde ama şimdi videoya devam edebilmem için navicata bağlanmam gerekiyor. mob.proto'dan resist_claw dosyasını silmemi istiyor şu an benden ama söylediğim gibi navicata bağlanmıyor.Bash:mysql -p
SQL:CREATE USER 'kullaniciadiburaya'@'localhost' IDENTIFIED BY 'sifreburaya'; GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'kullaniciadiburaya'@'localhost' WITH GRANT OPTION;
SQL:flush privileges; quit;
denedim olmuyorMySQL serverin çalışmıyor. Bu yüzden bağlanamıyorsun. service mysql-server status yazar mısın? Kapalıysa eğer service mysql-server start diyerek açabilirsin. Eğer açıksa service mysql-server restart dener misin?
Merhaba,yardımlarınız için teşekkürler burada pes ediyorum başka bi altyapıya sıfırdan başlamaya çalışıcam
Adamın pes edeceği noktada yardım ediyorsunMerhaba,
Bazen ip adresi değişebiliyo puttyde yada virtualde görünsede arka planda değişmiş oluyor. Virtual boxtan girip dhcpyi aktif et oradaki ip adresi ile bağlanmaya çalış muhtemelen olacaktır. Çünkü muhtemelen herşeyi denedin. dosyaların duruyosa eğer.
yardımın için teşekkürler dhcpyi nasıl akfit edebilirimMerhaba,
Bazen ip adresi değişebiliyo puttyde yada virtualde görünsede arka planda değişmiş oluyor. Virtual boxtan girip dhcpyi aktif et oradaki ip adresi ile bağlanmaya çalış muhtemelen olacaktır. Çünkü muhtemelen herşeyi denedin. dosyaların duruyosa eğer.
FreeBSD açın bsdconfig yazıp enterleyin sonra yön tuşlarıyla networking management kısmını bulup enterleyin. Daha sonra network ınterfaces kısmınu bulup tekrar enterleyin, karşınıza bir seçenek daha çıkacak yine enter tuşuna basın ve DHCP kısmına yön tuşlarıyla gelip entere basıp aktif edin. Daha sonra DHCP üstündeki seçeneğe gelip enterleyin bitti. ifconfig yazıp yeni ip görebilirsiniz.yardımın için teşekkürler dhcpyi nasıl akfit edebilirim
Knk çok farklı şeylerle uğraşıyorum. Anca yetişebiliyorum napayım.Adamın pes edeceği noktada yardım ediyorsun