ULITRI Üye Üye Mesaj 33 Çözümler 1 Beğeni 11 Puan 424 Ticaret Puanı 0 2 Aralık 2024 #1 PSM sistemi ekledikten sonra vurduğumda hasarlar görünmemeye başladı. Düzenleme: Yeni fark ettim karakterden tutun mobların skillerine kadar hepsinde bozulma mevcut beyaz görünüyorlar Son düzenleme: 2 Aralık 2024
PSM sistemi ekledikten sonra vurduğumda hasarlar görünmemeye başladı. Düzenleme: Yeni fark ettim karakterden tutun mobların skillerine kadar hepsinde bozulma mevcut beyaz görünüyorlar
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.219 Çözümler 68 Beğeni 1.743 Puan 1.319 Ticaret Puanı 0 2 Aralık 2024 #2 ULITRI demiş ki: PSM sistemi ekledikten sonra vurduğumda hasarlar görünmemeye başladı. Düzenleme: Yeni fark ettim karakterden tutun mobların skillerine kadar hepsinde bozulma mevcut beyaz görünüyorlar Hepsini görmek için tıklayın... Sysser var mı hocam? Upvote 0 Downvote
ULITRI demiş ki: PSM sistemi ekledikten sonra vurduğumda hasarlar görünmemeye başladı. Düzenleme: Yeni fark ettim karakterden tutun mobların skillerine kadar hepsinde bozulma mevcut beyaz görünüyorlar Hepsini görmek için tıklayın... Sysser var mı hocam?
xlyn MT Üye MT Üye Mesaj 159 Çözümler 6 Beğeni 45 Puan 464 Ticaret Puanı 0 2 Aralık 2024 #3 PythonPlayerSettingsModule.cpp dosyasını kendine göre düzenledin mi? Upvote 0 Downvote