- Ticaret Puanı
- 6
selam.
şu kodla c ekranında kontrol yapılıyor ve conqueror levelim 1 den yüksekse c ekranındaki levele conqueror level yazılıyor. buraya kadar herhangi bir sıkıntı yok. ama c ekranında yohara leveli göstermiyordu kontrol ettim pointi boş gönderiyor. bu pointin dolu gitmesi için nereleri kontrol etmek lazım? bir kaç yer kontrol ettim ama her yer doğru gibi geldi gözüme.
Python:
if app.ENABLE_CONQUEROR_LEVEL:
if player.GetStatus(player.CONQUEROR_LEVEL) >= 1:
self.GetChild("Level_Value").SetText(str(player.GetStatus(player.CONQUEROR_LEVEL)))
self.GetChild("Exp_Value").SetText(str(unsigned32(player.GetConquerorEXP())))
self.GetChild("RestExp_Value").SetText(str(unsigned32(player.GetStatus(player.CONQUEROR_NEXT_EXP)) - unsigned32(player.GetStatus(player.CONQUEROR_EXP))))
else:
self.GetChild("Level_Value").SetText(str(player.GetStatus(player.LEVEL)))
self.GetChild("Exp_Value").SetText(str(unsigned32(player.GetEXP())))
self.GetChild("RestExp_Value").SetText(str(unsigned32(player.GetStatus(player.NEXT_EXP)) - unsigned32(player.GetStatus(player.EXP))))
şu kodla c ekranında kontrol yapılıyor ve conqueror levelim 1 den yüksekse c ekranındaki levele conqueror level yazılıyor. buraya kadar herhangi bir sıkıntı yok. ama c ekranında yohara leveli göstermiyordu kontrol ettim pointi boş gönderiyor. bu pointin dolu gitmesi için nereleri kontrol etmek lazım? bir kaç yer kontrol ettim ama her yer doğru gibi geldi gözüme.