- Ticaret Puanı
- 0
Esenlikler dilerim,
Şimdi paylaşacağım sistem Pazar Sistemi. Sistemi resimlerle tanıtacağım:
Dipçe: Sistem yalnızca CH1'de ve bayrakların 1.köylerinde çalışır.
Dipçe: Sistemler tamamen tarafımca yazılmıştır, alıntı değildir. Daha önce başka bir forumda paylaşmıştım, reklam olmaması açısından forum ismini vermek istemiyorum.
Dipçe: Yerel sunucu kurduğumda resimleri düzenleyeceğim.
Sistem hakkında önemli dipçe:
Şimdi paylaşacağım sistem Pazar Sistemi. Sistemi resimlerle tanıtacağım:
Dipçe: Sistem yalnızca CH1'de ve bayrakların 1.köylerinde çalışır.
Dipçe: Sistemler tamamen tarafımca yazılmıştır, alıntı değildir. Daha önce başka bir forumda paylaşmıştım, reklam olmaması açısından forum ismini vermek istemiyorum.
Dipçe: Yerel sunucu kurduğumda resimleri düzenleyeceğim.
Sistem hakkında önemli dipçe:
Lua (Quest):
esya = {
[1] = {25040,"Kutsama Kağıt",1},
[2] = {25041,"Büyülü Metal",1},
[3] = {71050,"Hız İksiri +60",10},
[4] = {27992,"Beyaz İnci",1},
[5] = {71084,"Efsun Nesnesi",50}
}
Buradaki eşyalar oyuncular pazar kurduklarında ve süre tamamlandığında rastgele seçilip verilir. Buraya yeni eşya eklemek istiyorsanız şu şekilde yapacaksınız:
Örneğin "Mavi İnci" ekleyeceğim ben. Aşağıda "Mavi İnci" ekleme kodu var, dikkatli inceleyin lütfen:
Buradaki "[6]" kısmını sıraya göre yapacaksınız. En son hangi sayı varsa onun bir fazlasını yazacaksınız. Yukarıdaki kodda "[5]" vardı ve ben bir fazlasını ekledim. "27993" verilecek eşyanın kodu. "Mavi İnci" yazan kısmın bir önemi yok aslında. Ben yazdığınız eşyaların adını unutmayın diye yazdım o kısmı. Son olarak en son "1" yazan kısım kaldı. O kısım verilecek eşyanın miktarı. Oraya kaç yazarsanız eklediğiniz eşyadan oyuncuya o kadar verir. Mavi İnciyi ekledikten sonra aşağıdaki görüntü oluşacaktır:
Örneğin "Mavi İnci" ekleyeceğim ben. Aşağıda "Mavi İnci" ekleme kodu var, dikkatli inceleyin lütfen:
Lua (Quest):
[6] = {27993,"Mavi İnci",1},
Buradaki "[6]" kısmını sıraya göre yapacaksınız. En son hangi sayı varsa onun bir fazlasını yazacaksınız. Yukarıdaki kodda "[5]" vardı ve ben bir fazlasını ekledim. "27993" verilecek eşyanın kodu. "Mavi İnci" yazan kısmın bir önemi yok aslında. Ben yazdığınız eşyaların adını unutmayın diye yazdım o kısmı. Son olarak en son "1" yazan kısım kaldı. O kısım verilecek eşyanın miktarı. Oraya kaç yazarsanız eklediğiniz eşyadan oyuncuya o kadar verir. Mavi İnciyi ekledikten sonra aşağıdaki görüntü oluşacaktır:
Lua (Quest):
esya = {
[1] = {25040,"Kutsama Kağıt",1},
[2] = {25041,"Büyülü Metal",1},
[3] = {71050,"Hız İksiri +60",10},
[4] = {27992,"Beyaz İnci",1},
[5] = {71084,"Efsun Nesnesi",50},
[6] = {27993,"Mavi İnci",1}
}
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: