Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kod satırları ilgili geldi gözüme,
m_iLeadership >= 10 ? 1 : 0; liderlik seviyesi ile alakalı 10 oldugunda 1 kısıye attack rolü veriyor
m_iLeadership >= 20 ? 1 : 0; 20 oldugunda sevıye hem haste hem tank verebılıyorsun ayrıca attacker yani binevi liderlik P oldugunda tum ozellıklerın aktıf olmasıyla alakalı durum ? işareti 1 yazan yer de max kişi sayısı
m_anMaxRole[PARTY_ROLE_ATTACKER] += m_iLeadership >= 40 ? 1 : 0;
40 level P ise liderlik P de max 2 kısıye attack bufu verıyoruz
m_anMaxRole[PARTY_ROLE_ATTACKER] += m_iLeadership >= 40 ? 3 : 0;
3 yaparsak bu sayı artabılır dıye dusunuyorum denemedım baska bır yerde degısıklık yapmak gerekır mı bılmıyorum denemek ıstersen hata cozumlerıne bakarız
bu kod satırları ilgili geldi gözüme,
m_iLeadership >= 10 ? 1 : 0; liderlik seviyesi ile alakalı 10 oldugunda 1 kısıye attack rolü veriyor
m_iLeadership >= 20 ? 1 : 0; 20 oldugunda sevıye hem haste hem tank verebılıyorsun ayrıca attacker yani binevi liderlik P oldugunda tum ozellıklerın aktıf olmasıyla alakalı durum ? işareti 1 yazan yer de max kişi sayısı
m_anMaxRole[PARTY_ROLE_ATTACKER] += m_iLeadership >= 40 ? 1 : 0;
40 level P ise liderlik P de max 2 kısıye attack bufu verıyoruz
m_anMaxRole[PARTY_ROLE_ATTACKER] += m_iLeadership >= 40 ? 3 : 0;
3 yaparsak bu sayı artabılır dıye dusunuyorum denemedım baska bır yerde degısıklık yapmak gerekır mı bılmıyorum denemek ıstersen hata cozumlerıne bakarız