Öneri Pack Kilitlemek

• Konuyu açan Konuyu açan TheElk
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 90
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

TheElk

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, .eix .epk dosyalarını kilitlemek için bir sistem arıyorum. FoxFS dışında bir şey göremedim. Packlerin fazla güvenli olması benim için önemli değil sadece normal oyuncular tarafından EPack32 gibi programlarla direkt açılamasın yeterli. Bunu önlemek için nasıl bir önlem almalıyım sizce? Kilitlemek dışında açmayı zorlaştırmak için başka yapılabilecek bir şey varsa o da benim için güzel olur.

FoxFS ve VFS var. FoxFS kurulumu kolay, VFS zor hatta sökmen gerekebilir ama oda zor. Ekli olan fileslerde yapı farklı. Bunların haricinde birde Cython var. İstediğin sadece normal oyuncular tarafından açılmasını engellemek ise keyleri değiştirip eix epk kullanmaya devam edebilirsin.

Merhaba, .eix .epk dosyalarını kilitlemek için bir sistem arıyorum. FoxFS dışında bir şey göremedim. Packlerin fazla güvenli olması benim için önemli değil sadece normal oyuncular tarafından EPack32 gibi programlarla direkt açılamasın yeterli. Bunu önlemek için nasıl bir önlem almalıyım sizce? Kilitlemek dışında açmayı zorlaştırmak için başka yapılabilecek bir şey varsa o da benim için güzel olur.

Geri