Çözüldü Pack değiştirince oyuncularda hata veriyor

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

ShadowScript

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Packlerde bir değişiklik yapıp eterpack ile kapatıp autopatcher ile lz haline getirip buraya kadar sorun yok.

Oyuncularda hangi pack değiştiyse hata veriyor. Root yada locale sildirip tekrar auto patcher açtırıyorum öle giriyorlar oyuna bu neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?

Çözüm
metin2-auto-patcher-4-9-versiyon kullanıyordum bu sorunu yaşıyorudum.
şimdi eski tip sanchez oto patcher kullanamya başladım şimdilik sorun yok galiba çözüm oldu testlerim devam ediyor.

Konu kapatılabilir. Sanchez oto patcher sorunumu çözdü
AutoPatcher güncelleme yaparken dosya boyutunda çok ufak artış varsa algılamayabiliyor, Güncelleme yaptığınız dosyaya @o0o00o0o Dediği gibi resim vs gibi eklentiler içerisine atıp güncelleme yapmayı deneyin.

cevaplar için teşekkürler her pack için foto vb yuklersem client gereksiz şişmezmi peki daha iyi bir yolu belki autopathcerda günclelem vb gerekir mi ?

cevaplar için teşekkürler her pack için foto vb yuklersem client gereksiz şişmezmi peki daha iyi bir yolu belki autopathcerda günclelem vb gerekir mi ?
Hayır neden şişsin ki ? Sen 1 gb lik foto koymayacaksın bir kaç mb değerinde bir fotoğraf koysan yeter hocam.

metin2-auto-patcher-4-9-versiyon kullanıyordum bu sorunu yaşıyorudum.
şimdi eski tip sanchez oto patcher kullanamya başladım şimdilik sorun yok galiba çözüm oldu testlerim devam ediyor.

Konu kapatılabilir. Sanchez oto patcher sorunumu çözdü

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri