- Ticaret Puanı
- 0
Alperen Sönmez'in paylaştığı oyun içi nesne market sistemini ekliyorum. Bir kaç sorundan sonra oyuna giriş yapabildim gui önüme geliyor fakat itemler gözükmüyor. Bilen biri varmıdır acaba?
Bunu kaldırıp güncelini ekledim. Rapor'da belirtmiştim.Nasıl çözüldüğünü paylaşıp onu çözüm olarak işaretlerseniz bu problemle karşılaşmış kişilere yardımcı olursunuz.
Client kısmına attığımız dosyaya ve sunucudan locale/turkey kısmına attığımız dosyaya ekledim. Zaten varsayılan olarak runik kılıcı eklenmişti..item ekledin mi ?
debug ile bir bakClient kısmına attığımız dosyaya ve sunucudan locale/turkey kısmına attığımız dosyaya ekledim. Zaten varsayılan olarak runik kılıcı eklenmişti..
log.txtde itemlerin neden olmadığına dair gözüne bir şey çarpıyor mu ?
0109 13:50:27332 :: ===== Load Script File : uiscript/item_shop.py0109 13:50:27332 ::log.txtde itemlerin neden olmadığına dair gözüne bir şey çarpıyor mu ?
yok sen guiyi açınca o pyden gui bilgilerini çekmiş bu değil0109 13:50:27332 :: ===== Load Script File : uiscript/item_shop.py0109 13:50:27332 ::
şöyle birşey gördüm..
Bu sistem'de sunucudan çekiyor fakat şimdi farklı bir sistem ekliyorum bu sistemin geliştirilmiş hali.. sql'den çekiyor burada ..bu sistemler genelde sqldan çeker bence navicat üzerine eklenmesi gereken bir tablo olmalı
item_shop_table şu şekilde değiştirirsen belki çalışabilir.Bu sistem'de sunucudan çekiyor fakat şimdi farklı bir sistem ekliyorum bu sistemin geliştirilmiş hali.. sql'den çekiyor burada ..
1 1 1 1 469 1 1 0
1 1 1 469 1 1 0
o sistemi çoktan kaldırdım Yenisini ekliyorum dediğim gibi güncel halini.item_shop_table şu şekilde değiştirirsen belki çalışabilir.
Kod:1 1 1 1 469 1 1 0
Kod:1 1 1 469 1 1 0
Nasıl çözüldüğünü paylaşıp onu çözüm olarak işaretlerseniz bu problemle karşılaşmış kişilere yardımcı olursunuz.Konu çözüldü.
Bunu kaldırıp güncelini ekledim. Rapor'da belirtmiştim.Nasıl çözüldüğünü paylaşıp onu çözüm olarak işaretlerseniz bu problemle karşılaşmış kişilere yardımcı olursunuz.