99ahmet99 Dikkat Acemiyim Cezalı Mesaj 184 Çözümler 9 Beğeni 50 Puan 154 Ticaret Puanı 0 18 Nisan 2023 #1 Oyun giriş ekranı ekledik fontlar böyle oldu sebebi nedir nasıl düzeltirim
Mavi Ruh WWW.MR-3DWORK.COM Grafiker Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 762 Çözümler 58 Beğeni 1.053 Puan 1.150 Ticaret Puanı 1 18 Nisan 2023 #2 Bu kısmı düzenlemenizi istedi mi ? locale_game.txt: Genişlet Daralt Kopyala UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9 Upvote 0 Downvote
Bu kısmı düzenlemenizi istedi mi ? locale_game.txt: Genişlet Daralt Kopyala UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9
99ahmet99 Dikkat Acemiyim Cezalı Mesaj 184 Çözümler 9 Beğeni 50 Puan 154 Ticaret Puanı 0 18 Nisan 2023 #3 Mavi Ruh demiş ki: Bu kısmı düzenlemenizi istedi mi ? locale_game.txt: Genişlet Daralt Kopyala UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9 Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Eski ve yeni diye ayırdım 2 klasörü kontrol sağlar mısınız giriş ekranı değiştik sadece Upvote 0 Downvote
Mavi Ruh demiş ki: Bu kısmı düzenlemenizi istedi mi ? locale_game.txt: Genişlet Daralt Kopyala UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9 Hepsini görmek için tıklayın... Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Eski ve yeni diye ayırdım 2 klasörü kontrol sağlar mısınız giriş ekranı değiştik sadece
99ahmet99 Dikkat Acemiyim Cezalı Mesaj 184 Çözümler 9 Beğeni 50 Puan 154 Ticaret Puanı 0 19 Nisan 2023 #4 Mavi Ruh demiş ki: Bu kısmı düzenlemenizi istedi mi ? locale_game.txt: Genişlet Daralt Kopyala UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9 Hepsini görmek için tıklayın... kontrol sağladım yerinde duruyor sorun yok Upvote 0 Downvote
Mavi Ruh demiş ki: Bu kısmı düzenlemenizi istedi mi ? locale_game.txt: Genişlet Daralt Kopyala UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9 Hepsini görmek için tıklayın... kontrol sağladım yerinde duruyor sorun yok