- Ticaret Puanı
- 6
henüz böyle bi düşüncem yok olursa zaten kesin haberin olurşuanki dosyalarını
henüz böyle bi düşüncem yok olursa zaten kesin haberin olurşuanki dosyalarını
idk. test has not finish yet.I am looking for a simple and stable shop. Does this shop have major bugs or is it worth using? In the meantime, thanks for your work.
Paylaşacak bir şey yok ki adam sökmüş söktüğü files de belli gidip sökebilirsin :dşuanki dosyalarını
İkarus zaten p2p onun için böyle bir şeye ihtiyaç yok ki Yani kod yapısı aynıysa denenebilir.@cobo54 bu veda fileste coreler arası search sistemi var bu sistemi ceksek işe yarar mı ikarus içintabi o
özelden yazayım kankaİkarus zaten p2p onun için böyle bir şeye ihtiyaç yok ki Yani kod yapısı aynıysa denenebilir.
üşenmek bir seçenek mi seçenekse üşeniyorumPaylaşacak bir şey yok ki adam sökmüş söktüğü files de belli gidip sökebilirsin :d
bende çok üşengecimdir seni anlayabiliyorumüşenmek bir seçenek mi seçenekse üşeniyorum
beni anladığın için teşekkür ederim beni anladığının göstergesi olarak filesini verebilirsin mesela (şaka amaçlı yazdım kızma! acı bana )bende çok üşengecimdir seni anlayabiliyorum
öyle kızgın bi yapım yok genelde eğlenceli biri olmaya çalışıyorumbeni anladığın için teşekkür ederim beni anladığının göstergesi olarak filesini verebilirsin mesela (şaka amaçlı yazdım kızma! acı bana )
sökersen kullanırsın@hasanmacit
Eline sağşık benim filestede kullanabilirmiyimki acaba şuan daha yapım aşamasındayım çok güzel olmuş bende göreselolarak bir kaç dokunuş yapabilirim ....
görsel paylaşımı sadece files değilLınk goremedım hocam bakıcaktım yoksa....
Görsel paylaştığına pişman oldun değil mi Önüne gelen paylaşım sandıgörsel paylaşımı sadece files değil
yoo aslında sorun yok ama konuyu son kez güncelledim istiyorsan sende bak hacıGörsel paylaştığına pişman oldun değil mi Önüne gelen paylaşım sandı