Gui aynı olabilir ama arka plan kodları farklıdır yüksek ihtimalle, sistem sökmeyle alakalı bildiğim kadarıyla bir konu yok fakat çok zor bir durum değil, sistem eklemenin ters mimarisi.Fileslardan çalışan sistemleri sökmek isterim fakat fazla bir bilgim yok. Biraz aciliyeti var oto av zaten vatan sever filesındaki gibi. sistem sökmeyle alakalı konu varsa onada göz atmayı isterim.
Fileslardan çalışan sistemleri sökmek isterim fakat fazla bir bilgim yok. Biraz aciliyeti var oto av zaten vatan sever filesındaki gibi. sistem sökmeyle alakalı konu varsa onada göz atmayı isterim.
Gui aynı olabilir ama arka plan kodları farklıdır yüksek ihtimalle, sistem sökmeyle alakalı bildiğim kadarıyla bir konu yok fakat çok zor bir durum değil, sistem eklemenin ters mimarisi.
Hepsine bakmıyorum maalesefSelamlar. Nasıl sistem sökebileceğiniz ile ilgili bir konu yok. Bu sebepten dolayı öğretici bir konu hazırlamak istedim. Aslında çok ahım şahım bir olayı yok zaten. Ama yine de bilmeyen kişiler bu konuyu okuyarak en azından ne yapmaları gerektiğini bilebilirler.
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
- hasanmacit
- grepwin metin2 metin2 sistem metin2 sistem nasıl sökülür metin2 sistem sökme metin2 sistem sökmek sistem nasıl sökülür sistem sökme sistem sökmek
- Yanıt: 22
- Forum: Rehberler
siz konulara göz atmıyorsunuz sanırım![]()
sistem sökme konusunu attıgınız için teşekürler hocam ilgilenecegim bu konuylaHepsine bakmıyorum maalesefÇok fazla zamanım olmadığı için denk geldikçe bakıyorum bunun hakkında konu olması güzel birşey.
Bende bakıyorum fakat bulamadımOtomatik Av Sistemi ni vatansever2 den söktüm. Vatansever2 de açılış yaptığında tren olayı vardı ve sonra ki güncellemelerle bunu düzeltmişlerdi ama vatansever2 nin paylaşılan dosyaları oyun açılmadan önceki halimi yoksa sonraki halimi onu bilmiyorum, oto avın böyle bir sorunu varmı yokmu kontrol etmedim.