al sanabende bi soru sorcam osmanlı2 k envanter sağlam mı ve osmanlı2 nerden bulabilirm src pack
Ronark sistemi sağlam değil diye biliyorum ama k envanter sağlam bende daha önceden kullanıyordumal sanaLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
bir ara çok övüyorlardı.
k envanterde çok fazla eklenti var ben geçen sökemedim sökersen paylaşta faydalanak.
indirince ronark a da bakı ver sağlam mı
overfall shopu söktükten sonra vız gelir tırıs gider cumalimal sanaLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
bir ara çok övüyorlardı.
k envanterde çok fazla eklenti var ben geçen sökemedim sökersen paylaşta faydalanak.
indirince ronark a da bakı ver sağlam mı
ronark lazım ya =)overfall shopu söktükten sonra vız gelir tırıs gider cumalim
ronark lazım ya =)
Ronark sistemi ücretsiz ve sorunsuz bulabileceğini sanmıyorum açıkcasıronark lazım ya =)
Tamamen sorunsuz bir şey aramak gibi bir niyetim yok elle tutulur bir şey olması da kafi. Osmanlı veya lwt ye bakmak en iyisi gibi şuanda.Ronark sistemi ücretsiz ve sorunsuz bulabileceğini sanmıyorum açıkcası
ben rınark ne onu bile bilmiyomkironark lazım ya =)
ben rınark ne onu bile bilmiyomki
neler varbak bakalım elinin altında neler var.
ne arşivi la bende diyom ne diyoaç şu arşivi yavardır sende ronark
![]()
O da osmanlı temelli değil miydi?Redania2'de de vardı sanki bu sistem. Onu incelediniz mi?
Evet daha sonra çıkan bir serverdi diye hatırlıyorum. Belki bahsettiğiniz hatalardan arındırılmıştır. Kontrol etmekte fayda varO da osmanlı temelli değil miydi?