[OLD-FIX] Anlık level güncelleme - Instant level update

• Konuyu açan Konuyu açan Stiglitz
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 161

Stiglitz

MT Üye
MT Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Merhaba MMO Tutkunları Topluluğu

Askere gideceğim, can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdığım için arşivi patlatma kararı aldım. Umarım işinize yarar!

Link;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

@Whistle Dostum uzun zamandır olmadığım için paylaşıldı mı paylaşılmadı mı bilmiyorum kusura bakma

Sanki sizi hatırlıyorum gibiyim. Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim. Dönüşünüzü askerlik anılarınızı yazdığınız bi konu ile öğrenebiliriz umarım 😊

Sanki sizi hatırlıyorum gibiyim. Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim. Dönüşünüzü askerlik anılarınızı yazdığınız bi konu ile öğrenebiliriz umarım 😊
Bir ara sohbet ediyorduk metin2 pvpden uzaklaşmadan önce.

Tabi bi gidip geri dönelim de bir konu açar anlatırım her şeyi. paylaşımların devamı gelecek, sadece arşivi düzenlemem gerek

Yok hocam düz gidiyorum, üniversite tecil yapamamış. ceza felan da itelemişler
Ben de o cezaya kurban gittim..
1 gün geç teslim olmuştum ve bu yüzden 1 gün de geç çıkmıştım. Eve geldikten 1.5 hafta sonra arkamdan kağıt geldi.
1 gün geç teslim olduğum için 18 TL (evet 18) para cezası kesmişler. Gönderdikleri zarf-pul vs. zaten aşağı yukarı 50 TL tutuyor.
Garip bir simülasyon cidden..

Şimdiden hayırlı tezkereler..

Ben de o cezaya kurban gittim..
1 gün geç teslim olmuştum ve bu yüzden 1 gün de geç çıkmıştım. Eve geldikten 1.5 hafta sonra arkamdan kağıt geldi.
1 gün geç teslim olduğum için 18 TL (evet 18) para cezası kesmişler. Gönderdikleri zarf-pul vs. zaten aşağı yukarı 50 TL tutuyor.
Garip bir simülasyon cidden..

Şimdiden hayırlı tezkereler..
Bana 10k civarında itelediler ama sağlık olsun. Ocakta asker kaçağına düşmüşüm ):
Teşekkür ederim şimdiden

Geri