Uğraşmaktan gözüm bozuldu. Yeter mi bu kadar.Sitesi olan ve siteyi bir zirveye taşımak isteyen her insan uğraşıyor saatlerce değil hatta günlerce.
Bak, bak. Triplere bak. gibiymiş peh.Yani , şimdilik yeterli gibi .
Hadi neyse. Ne adamsın ya. Öyle cümleler kuruyorsun ki? Trip atan bayanlara benzedin.Hadi neyse yeterli olsun .
Yaz abi. Burası tartışma platformu.Neyse birşey yazıcaktımda gerek yok .
Vaay yandaş kesiş ha. Neyse burada noktalayalım. Güzel sohbet oldu.Yok abi yazmam Israr etme , neyse sana hayırlı geceler ..
Sohbetin ateşi yanınca kaynağı bitene kadar devam ettik.arkadaş ne yazmış siz nereye uçtunuz konuya dönün bende merak ettim şu ikizleri
Kimiside açıp sitenin yüzüne bakıyor sitede onun yüzüne.Sitesi olan ve siteyi bir zirveye taşımak isteyen her insan uğraşıyor saatlerce değil hatta günlerce.
Kimiside açıp sitenin yüzüne bakıyor sitede onun yüzüne.
Kimiside açıp sitenin yüzüne bakıyor sitede onun yüzüne.
Onlarınki site açma zevki siteyi açarlar fakat hiç ellemezler veya üstünde denemeler yaparlar.
İyice paranoya oldun sende. Oldu üstüne belgesel çek.Konuya katılım için teşekkürler pazartesi derin araştırma yapcam hatta izlesemmiki acaba çıkışda nereye gidiyor bunlar.
vallaya ama harbi ilgimi çok çekti bu ikizler amaçları ne çözemedimİyice paranoya oldun sende. Oldu üstüne belgesel çek.
Bilimin çözemedi sorular,vallaya ama harbi ilgimi çok çekti bu ikizler amaçları ne çözemedim
Bi tane camera hazırlayım ben bunların hakkında video çekerken "paranormal activity" dönmesin olay.Bilimin çözemedi sorular,
Sınırsız yaşam var mı?
Evrenin sonu var mı?
Bu ikizler neden birbirleriyle konuşmuyor.?
Cevapları bütün insanlık merakla bekliyor.
Dııt
Parmaktan sonra devam edeceğiz.