Bir şey demek güç. Algoritma istendiği gibi çalışmıyor. Mümkünse yedekten geri dönüp sistemi tekrardan ekleyebilir
Farklı bir fileste denedim aynı sorun mevcut hocamBir şey demek güç. Algoritma istendiği gibi çalışmıyor. Mümkünse yedekten geri dönüp sistemi tekrardan ekleyebilir
Hocam şöyle bir çözüm buldum sanırım reboot atmadan önce komple exe kapatınca sonrasında reboot atınca sanırım bu hatayı vermiyor, bunun için shutdown komutunu yazınca exeyi kapatmayı deneyebilirmiyiz ?Düzgün eklediğinizden eminseniz ve bu sorun başkalarında da varsa sistem kaynaklı olabilir. Sistem yapımcısına veya paylaşana bu durumu belirtebilirsiniz
Bu sorun sistem kaynaklı değil. Zamanında great kullandım defalarca oyundayken vs reboot attım böyle bir sorun görmedim.Nasıl bulabileceğim hakkında bilgi sahibi değilim ne yapmam gerekiyor
Oyunda pazar açıkken kaç kere reboot attınız acaba veya oyunda pazar açıkken aniden reboot atıp örneğin 1. köyde metin kesmeyi denediniz mi acaba diğer bir konu hadi diyelim benim filesimle alakalı başka bir fileste denedim o filestete great var ondada aynı sorun varBu sorun sistem kaynaklı değil. Zamanında great kullandım defalarca oyundayken vs reboot attım böyle bir sorun görmedim.
Senin ya da başkasının filesini bilemem ben yaşamadım dediğin şekilde de reboot atmışlığım var baya test etmiştim kullanmıştım belkide bana denk gelmedi.Oyunda pazar açıkken kaç kere reboot attınız acaba veya oyunda pazar açıkken aniden reboot atıp örneğin 1. köyde metin kesmeyi denediniz mi acaba diğer bir konu hadi diyelim benim filesimle alakalı başka bir fileste denedim o filestete great var ondada aynı sorun var
Ben sadece benim fileste yaşamadım başka sıfır altyapı sadece great ekli fileste aynı sorun oldu bilmiyorum garip bir durumSenin ya da başkasının filesini bilemem ben yaşamadım dediğin şekilde de reboot atmışlığım var baya test etmiştim kullanmıştım belkide bana denk gelmedi.
@mya Merhaba
def Open(self):
self.SetSize(wndMgr.GetScreenWidth(), wndMgr.GetScreenHeight())
systemSetting.SetShowSalesTextFlag(true)
p.mode = ch->m_bNowWalking ? WALKMODE_WALK : WALKMODE_RUN;
if (IsPC() && GetMyShop())
if (GetMyShop())
Sorunum Halen Devam Etmektedir.
Evet denedim aynısı oluyor ani reboottan sonra clienti kapatıp açınca sorun olmuyorgame.py ile bahsettigim duzenlemeyi denediniz mi?
if (GetMyShop())
{
TPacketGCShopSign p;
p.bHeader = HEADER_GC_SHOP_SIGN;
p.dwVID = GetVID();
strlcpy(p.szSign, m_stShopSign.c_str(), sizeof(p.szSign));
d->Packet(&p, sizeof(TPacketGCShopSign));
}
if (IsPC() && GetMyShop())
{
TPacketGCShopSign p;
p.dwVID = GetVID();
strlcpy(p.szSign, m_stShopSign.c_str(), sizeof(p.szSign));
d->Packet(&p, sizeof(TPacketGCShopSign));
}
m_stShopSign = szSign;
if (m_stShopSign.length() == 0)
return;
if (LC_IsCanada() == false)
{
if (CBanwordManager::instance().CheckString(m_stShopSign.c_str(), m_stShopSign.length()))
{
//m_stShopSign = szSign;
if (strlen(szSign) == 0)
return;
if (LC_IsCanada() == false)
{
if (CBanwordManager::instance().CheckString(szSign, strlen(szSign)))
{
TPacketGCShopSign p;
p.dwVID = GetVID();
strlcpy(p.szSign, c_pszSign, sizeof(p.szSign));
PacketAround(&p, sizeof(TPacketGCShopSign));
m_stShopSign = szSign;
TPacketGCShopSign p;
p.dwVID = GetVID();
strlcpy(p.szSign, szSign, sizeof(p.szSign));
PacketAround(&p, sizeof(TPacketGCShopSign));