Official pet system

• Konuyu açan Konuyu açan enes turan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 18
  • Gösterim Gösterim 212

enes turan

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
@hasanmacit questsiz c++ şeysinden :D

5 saatimi aldı kafir

miniinformationda scale sorunu var birde üzerine gelince tooltip sorunu bakalım ne olacak 🤔

1112_004850.webp

1112_004853.webp

1112_004858.webp

çarşamba oldu hadi çözemedin mi hala haydiii bekliyorum

Scale isi tamam da tooltip işini halledemedim akşam müsait olunca bir göz at 😁😁

petin ölmesi-diriltilmesi olayı ve petin yaşının artıp buna göre extra özellik artışı gibi şeyler pvp serverlerde kullanılıyor mu ? ben oynarken hiç karşılaşmamıştım.

petin ölmesi-diriltilmesi olayı ve petin yaşının artması ve buna göre extra özellik artışı gibi şeyler pvp serverlerde kullanılıyor mu ? ben oynarken hiç karşılaşmamıştım.
Pete mama veriyorsun leveli yükseliyor yükseldikçe str hp gibi oranları da artış gösteriyor ve ekstra kitap okutuyorlar canavarlı metinli berserkerli kitaplar okutuyorlar bildiğim kadarıyla. Ve ekstra olarak pet tipi 8 geldiğinde oranlar daha iyi yükseliyor sanırım tipten tipe değişiyor

petin ölmesi-diriltilmesi olayı ve petin yaşının artıp buna göre extra özellik artışı gibi şeyler pvp serverlerde kullanılıyor mu ? ben oynarken hiç karşılaşmamıştım.
2017 18 zamanındaki pvplerde kullanılan bir özellikti şimdi official 1e1 oyunlar dışında kullanılmıyor o özellikler

adam özellik olarak eklemiş bence kullanışlı coğu fileste sabit gün kullanıldığı için dediğiniz doğru fakar official olarak kodlamış

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
    // Update age bonus apply
    DWORD dwPetAge = time(0) - GetPetPoint(POINT_UPBRINGING_BIRTHDAY);
    dwPetAge = dwPetAge / (3600 * 24); // Days of age
    DWORD dwAgeApply = dwPetAge / 60; // Age bonus is applied each 60 days

if (m_dwAgeApply != dwAgeApply)
        m_dwAgeApply = dwAgeApply;

if (IsSummoned())
        bResult = bResult && UpdateFollowAI();

return bResult;

neredeyse tüm sorunları hallettim sayılır sadece lwl uptadate kısmında küçük bir sorunu kaldı onuda hallettikten sonra sistemin detaylı bir videosunu çekeceğim :D

o kadar benzetmeye çalışmışki level exp oranı bile şu şekilde hesaplıyor

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
DWORD CGrowthPet::GetRequiredTotalExp(DWORD dwLevel)
{
    if (dwLevel >= PET_MAX_LEVEL)
        return 0;

DWORD dwEXP = exp_table[dwLevel] / 2;

return dwEXP;
}

çoğu pet sistemi yeni bir table oluşturuyor tabi o daha kullanışlı ama adam tam officialci :D :D

adam özellik olarak eklemiş bence kullanışlı coğu fileste sabit gün kullanıldığı için dediğiniz doğru fakar official olarak kodlamış

C++:
Genişlet Daralt Kopyala

if (IsSummoned())

return bResult;

neredeyse tüm sorunları hallettim sayılır sadece lwl uptadate kısmında küçük bir sorunu kaldı onuda hallettikten sonra sistemin detaylı bir videosunu çekeceğim :D

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
{
        return 0;

return dwEXP;
}

çoğu pet sistemi yeni bir table oluşturuyor tabi o daha kullanışlı ama adam tam officialci :D :D
çoğu dediğin zaten 1 tane var hepsi birbirinin aynı :D bu sistem adamdır

C++:
Genişlet Daralt Kopyala

if (IsSummoned())

return bResult;

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
{
        return 0;

return dwEXP;
}

tamam ama pvp serverler o kadar açık kalmıyorki yani işlevselliği tartışılır. olsa zararı olmaz ama olsa da yararı olmaz gibi bir özellik.

tamam ama pvp serverler o kadar açık kalmıyorki yani işlevselliği tartışılır. olsa zararı olmaz ama olsa da yararı olmaz gibi bir özellik.
yohara mantığına uyarlanır aslında zaman çatlağı maplerinde oyuncunun geçirdiği 1 saatlik zaman birimi 1 haftaya denk getirilip pet kastırtılabilir

Geri