aznp Üye Üye Mesaj 62 Çözümler 1 Beğeni 7 Puan 84 Ticaret Puanı 0 3 Mart 2023 #1 Selamlar Offical Cube de Demir Mühür var şans oranını arıtırmakta bunu nereden ayarlıyıcağım şans oranı artırmak için
Selamlar Offical Cube de Demir Mühür var şans oranını arıtırmakta bunu nereden ayarlıyıcağım şans oranı artırmak için
Toranaga Efendi Toranaga Yönetici Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 871 Çözümler 46 Beğeni 991 Puan 959 Ticaret Puanı 0 3 Mart 2023 #2 Tam olarak bilmiyorum sadece tahmin yürüyorum itemin value değerlerini kontrol edin. Belki oradan çekiyordum şansı. Upvote 0 Downvote
Tam olarak bilmiyorum sadece tahmin yürüyorum itemin value değerlerini kontrol edin. Belki oradan çekiyordum şansı.
maxbro [GM]MaxBro MT Üye Mesaj 573 Çözümler 21 Beğeni 450 Puan 829 Ticaret Puanı 0 5 Mart 2023 #3 proto kodunu eklerseniz bakalım. iki farklı çeşidi var biri src kısmından çekiyor bilgileri diğeri protodan çekiyor bildiğim kadarıyla. Upvote 0 Downvote
proto kodunu eklerseniz bakalım. iki farklı çeşidi var biri src kısmından çekiyor bilgileri diğeri protodan çekiyor bildiğim kadarıyla.