jewellery Üye Üye Mesaj 11 Beğeni 0 Puan 73 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #1 db açtığımda syserde resist_claw hatası alıyordum navicat mob_protodan resist_clawı silip kaydetmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor silemiyorum yardımcı olabilecek çözümünü bilen olursa çok sevinirim Dosya Eklentileri Ekran görüntüsü 2024-07-24 022209.webp 10 KB · Gösterim: 40
db açtığımda syserde resist_claw hatası alıyordum navicat mob_protodan resist_clawı silip kaydetmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor silemiyorum yardımcı olabilecek çözümünü bilen olursa çok sevinirim
jewellery Üye Üye Mesaj 11 Beğeni 0 Puan 73 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #2 Mysql kaldırıp en baştan kursam yaptığım herşey gider mi files için Upvote 0 Downvote
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.474 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 24 Temmuz 2024 #3 Makineye ne kadar ram ve disk alanı verdiniz? Eğer yeterli disk alanı varsa yazma izninin olup olmadığını kontrol edin Upvote 0 Downvote
Makineye ne kadar ram ve disk alanı verdiniz? Eğer yeterli disk alanı varsa yazma izninin olup olmadığını kontrol edin
jewellery Üye Üye Mesaj 11 Beğeni 0 Puan 73 Ticaret Puanı 0 24 Temmuz 2024 #4 Whistle demiş ki: Makineye ne kadar ram ve disk alanı verdiniz? Eğer yeterli disk alanı varsa yazma izninin olup olmadığını kontrol edin Hepsini görmek için tıklayın... Whistle demiş ki: Makineye ne kadar ram ve disk alanı verdiniz? Eğer yeterli disk alanı varsa yazma izninin olup olmadığını kontrol edin Hepsini görmek için tıklayın... Disk alanı ve ram bu şekilde yazma iznine nerden bakabilirim Dosya Eklentileri Ekran görüntüsü 2024-07-24 120353.webp 29,1 KB · Gösterim: 37 Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: Makineye ne kadar ram ve disk alanı verdiniz? Eğer yeterli disk alanı varsa yazma izninin olup olmadığını kontrol edin Hepsini görmek için tıklayın... Whistle demiş ki: Makineye ne kadar ram ve disk alanı verdiniz? Eğer yeterli disk alanı varsa yazma izninin olup olmadığını kontrol edin Hepsini görmek için tıklayın... Disk alanı ve ram bu şekilde yazma iznine nerden bakabilirim