Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
cmake kütüphanesi kurup yapacağız sanırım neyse ona tekrardan bir bakayım biliyorum sadece oyun içini felan merak etmiştim bir kere girip bakıp çıkıcaktım
Hocam ben de yeni yeni merak sarıyorum da files işlerine, senin için de uygunsa discordunu alabilir miyim acaba sorum olduğunda sorabilmek için? Çok darlamam zaten ancak ufak tefek sorularım oluyor bazen ve cevabını bulmakta zorlanabiliyorum.
Hocam ben de yeni yeni merak sarıyorum da files işlerine, senin için de uygunsa discordunu alabilir miyim acaba sorum olduğunda sorabilmek için? Çok darlamam zaten ancak ufak tefek sorularım oluyor bazen ve cevabını bulmakta zorlanabiliyorum.
çok haklı. soruları foruma sormak bin kat daha mantıklı. tek kişiden cevap beklemek yerine 50 kişiden cevap beklemek daha mantıklı. konuyu kapatıyorum iyi geceler