Çözüldü Mysql8 de kullanabileceğim GM Programı

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

miranyabilisim

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar. Konuda içlerinde bulamadığım için yardım almak istedim. Daha önce buna benzer bir konu açıldı ise kusura bakmayın. Mysql 5 te atak server işlem yapıyor ancak Mysql 8 de işlem yapmıyor. Bu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum. Bir çözüm yolu varmı acaba?
1732211919206.webp

Çözüm:

Dosya Eklentileri

• libmysql.dll.zip
    libmysql.dll.zip
    1,9 MB · Gösterim: 0
  • libmysql.dll.webp
    libmysql.dll.webp
    9,8 KB · Gösterim: 2
Son düzenleme:
mysql8 indir içindeki dllyi atakserverin içine atıp tekrar dene programla alakası yok bunun dll ile alakası var

Bu konuyu deneyebilirsiniz daha sağlıklı

farklı bir sürüm değilse bu program autoit kullanıyordu, exe2aut ya da benzeri bir decompiler ile kaynak kodunu çıkartıp güncel mysql sdksı ile yeniden derlemeyi deneyebilirsiniz

Bu konuyu deneyebilirsiniz daha sağlıklı

Teşekkürler deneyeceğim

yapay zeka ile konuşa konuşa sıfır programlama bilgisi ile .net veya electron ile çok rahat bunun gibi bir program yapabilirsiniz (sadece görselde gözüken özelliklerden bahsediyorum, programı daha önce hiç duymamıştım)

Mysql8 de atak server için bu libmysql dosyası işe yaradı konu kapanabilir. Yardımcı olan hocalarıma teşekkür ederim :)
Atak server dosyasının içine atıp kullanabilirsiniz.

Dosya Eklentileri

• libmysql.dll.zip
    libmysql.dll.zip
    1,9 MB · Gösterim: 2
  • libmysql.dll.webp
    libmysql.dll.webp
    9,8 KB · Gösterim: 8
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri