Soru Multi Language hk

• Konuyu açan Konuyu açan enes turan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 107
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

enes turan

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar elimde değiştirmem gereken bir kaç quest dosyası var fakat bunlar ' locale_ques(10) ' gibi dosya yönlendirmesi ile açıklama kısımlarını çekiyor

bende bu sistem olmadığı için tek tek değiştirip amelelik yapmak istemiyorum açıkçası :)

istediğim olay sadece quest dosyaları için bir eklenti yapılabilirmi ? locale_quest.txt dosyasından açıklamaları çeksin bana yeter bunu yapabilirmiyim bilgisi fikri olan varmı ?

örn:

say(locale_quest(819)) || böyle bir kısım var quest dosyasında

819 Giriş yapamazsın. Kapı hala kapalı. || buda txt dosyası

gameforgenin kendisinde vardı bu zaten marty alt yapılarda vardı diye hatırlıyorum her dil için

[13] [Client Locale String] Official sistemler serisi Bunu kullanarak şu şekilde yapabilirsin.
1741033202475.webp

1741033275356.webp

bu aklıma geldi ama yine bütün questleri tek tek düzenlemek oluyor bu :)

ama [LC;50] bu kısmı alttaki formata göre düzenleyebilirmiyim sizce ?
say_title(locale_quest(1477))
martysama kullanıyorsan mali multi dil olan bi files paylaşıldı ordan tüm questleri al hepsi ayarlı. Ama o şekilde yapmak istiyorsan onuda yapabilirsin dediğim sistemde PythonLocale.cpp kısmını incele ReplaceQuestLocaleString

martysama kullanıyorsan mali multi dil olan bi files paylaşıldı ordan tüm questleri al hepsi ayarlı. Ama o şekilde yapmak istiyorsan onuda yapabilirsin dediğim sistemde PythonLocale.cpp kısmını incele ReplaceQuestLocaleString
teşekkür ederim ugraşacağım sonucu dönüş yaparım

Geri