Çözüldü Moblardan exp gelmiyor

• Konuyu açan Konuyu açan SakinAdam
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 54
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SakinAdam

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1-120 filesin level sınırını 250 yaptım ama şimdide exp gelmiyor, 1 level hesaba bile yabani köpeklerden hiç exp gelmiyor

Çözüm
Level sınırını tekrar 120'ye çekip, 1. Level'de EXP gelme sorununu kontrol eder misin?
EXP'in eski level sınırında doğru şekilde gelip gelmediğine bakalım. Duruma göre aksiyon alırız.
Sorunu çözdüm, oyunda /e mob_exp diye komut varmış ilk defa duydum, sorunun çözümünü forumda ararken gördüm bu komutu /e mob_exp 100 yapınca düzeldi ama benim anlamadığım level sınırını 250 yapınca neden mob_exp 0 oluyor
Level sınırını tekrar 120'ye çekip, 1. Level'de EXP gelme sorununu kontrol eder misin?
EXP'in eski level sınırında doğru şekilde gelip gelmediğine bakalım. Duruma göre aksiyon alırız.

Sorunu çözdüm, oyunda /e mob_exp diye komut varmış ilk defa duydum, sorunun çözümünü forumda ararken gördüm bu komutu /e mob_exp 100 yapınca düzeldi ama benim anlamadığım level sınırını 250 yapınca neden mob_exp 0 oluyor

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri