sado34 Üye Üye Mesaj 22 Beğeni 1 Puan 40 Ticaret Puanı 0 5 Kasım 2024 #1 Bunlar en sağlıklı nasıl düzenlenir? serverim var ve sorunsuz düzeltmek istiyorum.
allien *__* MT Üye Mesaj 226 Çözümler 12 Beğeni 70 Puan 499 Ticaret Puanı 0 5 Kasım 2024 #2 sado34 demiş ki: Bunlar en sağlıklı nasıl düzenlenir? serverim var ve sorunsuz düzeltmek istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz. Upvote 0 Downvote
sado34 demiş ki: Bunlar en sağlıklı nasıl düzenlenir? serverim var ve sorunsuz düzeltmek istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz.
sado34 Üye Üye Mesaj 22 Beğeni 1 Puan 40 Ticaret Puanı 0 5 Kasım 2024 #3 allien demiş ki: merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bunu denedim ama herhangi bir yazı yazamıyorum Upvote 0 Downvote
allien demiş ki: merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bunu denedim ama herhangi bir yazı yazamıyorum