S sado34 Çaylak Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 Bugün: 16:53 #1 Bunlar en sağlıklı nasıl düzenlenir? serverim var ve sorunsuz düzeltmek istiyorum.
allien *__* Premium Üye MT Üye Mesaj 224 Çözümler 12 Beğeni 69 Puan 499 Ticaret Puanı 0 Bugün: 16:59 #2 sado34 demiş ki: Bunlar en sağlıklı nasıl düzenlenir? serverim var ve sorunsuz düzeltmek istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz. Upvote 0 Downvote
sado34 demiş ki: Bunlar en sağlıklı nasıl düzenlenir? serverim var ve sorunsuz düzeltmek istiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz.
S sado34 Çaylak Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 Bugün: 17:02 #3 allien demiş ki: merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bunu denedim ama herhangi bir yazı yazamıyorum Upvote 0 Downvote
allien demiş ki: merhaba, Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradan izleyip rahatça düzenleyebilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bunu denedim ama herhangi bir yazı yazamıyorum