cobo54 Üye Üye Mesaj 225 Çözümler 15 Beğeni 55 Puan 489 Ticaret Puanı 0 8 Kasım 2021 #1 Slotlar olmadığında bile slotlar vuruyor. Bunu fixi vardı bulamamıştım elinizde var mı acaba? Dosya Eklentileri 1108_185633.webp 261,1 KB · Gösterim: 156
nebisenol Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 589 Çözümler 30 Beğeni 207 Puan 629 Ticaret Puanı 0 8 Kasım 2021 #2 Muhtemelen bulunduğunuz konumda bir mob var, modeli olmadığı için görünmüyor. Syserr gönderebilir misin? Upvote 0 Downvote
Muhtemelen bulunduğunuz konumda bir mob var, modeli olmadığı için görünmüyor. Syserr gönderebilir misin?
Farques Üye Üye Mesaj 117 Çözümler 7 Beğeni 24 Puan 485 Ticaret Puanı 1 8 Kasım 2021 #3 1 tık karakter kayması gibi geldi. Önceden oluyordu yinede tam teşhis değil denenmesi gerekiyor Upvote 0 Downvote
cobo54 Üye Üye Mesaj 225 Çözümler 15 Beğeni 55 Puan 489 Ticaret Puanı 0 8 Kasım 2021 #4 nebnebsen demiş ki: Muhtemelen bulunduğunuz konumda bir mob var, modeli olmadığı için görünmüyor. Syserr gönderebilir misin? Hepsini görmek için tıklayın... Syserr yok. Çünkü mob hatası değil slotları kesince bile vurmaya devam ediyorlar. Upvote 0 Downvote
nebnebsen demiş ki: Muhtemelen bulunduğunuz konumda bir mob var, modeli olmadığı için görünmüyor. Syserr gönderebilir misin? Hepsini görmek için tıklayın... Syserr yok. Çünkü mob hatası değil slotları kesince bile vurmaya devam ediyorlar.
nebisenol Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 589 Çözümler 30 Beğeni 207 Puan 629 Ticaret Puanı 0 8 Kasım 2021 #5 cobo54 demiş ki: Syserr yok. Çünkü mob hatası değil slotları kesince bile vurmaya devam ediyorlar. Hepsini görmek için tıklayın... Sadece client üzerindeki syserr değil diğerlerinide kontrol ettin mi? Edit: Aynı sorunu başka bir haritada denedin mi? Upvote 0 Downvote
cobo54 demiş ki: Syserr yok. Çünkü mob hatası değil slotları kesince bile vurmaya devam ediyorlar. Hepsini görmek için tıklayın... Sadece client üzerindeki syserr değil diğerlerinide kontrol ettin mi? Edit: Aynı sorunu başka bir haritada denedin mi?
cobo54 Üye Üye Mesaj 225 Çözümler 15 Beğeni 55 Puan 489 Ticaret Puanı 0 8 Kasım 2021 #6 nebnebsen demiş ki: Sadece client üzerindeki syserr değil diğerlerinide kontrol ettin mi? Edit: Aynı sorunu başka bir haritada denedin mi? Hepsini görmek için tıklayın... Denedim sorunun bunla alakası yok. Sorunu çözdüm sanırım. Char_battledeki damage queue ile alakalıymış. Upvote 0 Downvote
nebnebsen demiş ki: Sadece client üzerindeki syserr değil diğerlerinide kontrol ettin mi? Edit: Aynı sorunu başka bir haritada denedin mi? Hepsini görmek için tıklayın... Denedim sorunun bunla alakası yok. Sorunu çözdüm sanırım. Char_battledeki damage queue ile alakalıymış.
A al1h4nkvlc2 Üye Üye Mesaj 252 Çözümler 9 Beğeni 38 Puan 454 Ticaret Puanı 0 9 Kasım 2021 #7 Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote