- Ticaret Puanı
- 0
şey uwu poğaçayım ben sıfır packle halletçemgoogle test bide bişeyi daha kaldırmıştı eray admin razu v4ün packı oturtabilirsin
şey uwu poğaçayım ben sıfır packle halletçemgoogle test bide bişeyi daha kaldırmıştı eray admin razu v4ün packı oturtabilirsin
Günaydın. Konu girişinden de yazdığım üzere bu dosyalar Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi serisinde hazırlanandı. Adım adım neler yapıldığını gösterdim. Novaline kullandım. Gelelim gereksiz eklentilere vs. Sıfırdan files hazırlayanları amaçladığı için zorunlu sayılabilecek düzenlemeleri yaptım. Paketleri güncelledim vs. Zaten paylaşılan hazır fileslerle bu dosyaların karıştırılmaması gerekiyor. Hazır fileslerde sistemler ekli olur çoğu fixler yapılı olur ancak bu dosyalar "sıfırdan kendi filesini" oluşturmak isteyenler için. Sistem eklentisi olmadığı içinde sistem kaldırma gibi dert olmuyor.Günaydınlar,
Mainline mi yoksa novaline mi? Ayrıca sadece srcleri alıp işlem yapmak istiyorum sizin için uygun mudur? @Whistle
ayrıca srcde gereksiz kodlardan arındırılma gibi değişikler yapıldı mı yoksa sadece paketleri mi güncellendi?
Pack sisteminde herhangi bir değişiklik yok. Bu yüzden uyarlaması rahatlıkla yapılabilir.bu packleri kullanmadanda farklı pack giydirilir dimi? yani bu kod kaldırımı yapılırken bazı sistemler var ya matrix giriş filan packtede kaldırılanlar var onlar var mı bunda canım
Bu foruma girme nedenim olabilirsin teşekkürler yakında gerekli şeyler üzerinden konu açarımGünaydın. Konu girişinden de yazdığım üzere bu dosyalar Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi serisinde hazırlanandı. Adım adım neler yapıldığını gösterdim. Novaline kullandım. Gelelim gereksiz eklentilere vs. Sıfırdan files hazırlayanları amaçladığı için zorunlu sayılabilecek düzenlemeleri yaptım. Paketleri güncelledim vs. Zaten paylaşılan hazır fileslerle bu dosyaların karıştırılmaması gerekiyor. Hazır fileslerde sistemler ekli olur çoğu fixler yapılı olur ancak bu dosyalar "sıfırdan kendi filesini" oluşturmak isteyenler için. Sistem eklentisi olmadığı içinde sistem kaldırma gibi dert olmuyor.
Pack sisteminde herhangi bir değişiklik yok. Bu yüzden uyarlaması rahatlıkla yapılabilir.
Eğer herhangi bir hata ile karşılaşırsanız belirtmekten çekinmeyin. Github üzerinden de forumumuzdan da soru-cevap açabilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim...
gelir ve novalineGeliştirilip bir server açılacak hale getirilebilir mi mainline galiba ?
İnternette paylaşılan tüm 40k filesların altyapısı olan dosyaları bunlar onlar nasıl geliştirilip oyun açılıyorsa bu da aynı şekilde açılabilir tamamen geliştirecek kişiye kalmış bir durum. Bu altyapı Novaline. Ayrıca altyapı olarak novaline veya mainline olması pek bir anlam ifade etmiyor ikiside temiz dosyalar üzerinde yapılacak eklemeler çıkarmalar düzenlemeler önemli.Geliştirilip bir server açılacak hale getirilebilir mi mainline galiba ?
Udemy de var yotube da var mı bilmiyorum amaDerleme sırasında alınan warningler çözümlenmiş mi acaba? Çözümlenmediyse eğer nasıl çözümleyebileceğimiz hakkında video ya da rehber var mı?
Link gönderir misin?udemyde var yutupta varmı bilmiyorum ama
udemyde var yutupta varmı bilmiyorum ama
Youtube kanalında yok udemyde var sadece. Aynı dosyalardaki warningleri çözmek için anlatıma gerek yok. Githubdan dosyaları indir sende warning veren yerlerle karşılaştır değişikliği yap düzelir.Link gönderir misin?
Udemy linki konu içerisinde mevcutLink gönderir misin?
exe dosyası UserInterface/Release içerisindeClient source Distribute olarak derlenmiyor. @Whistle
Hata LNK1104 'C:\Users\Nebi\Desktop\src-client\Client\MilesLib\Distribute\mileslib.lib' dosyası açılamıyor
Release olarak derlendiğimde ise bin klasörü içinde .exe yok. Derleme başarılı bitiyor fakat bin içinde sadece UserInterface.bsc ve UserInterface.pdb var. Çözemedim
Distribute olarak derlemek için ne yapmak gerekli?exe dosyası UserInterface/Release içerisinde
Tamamdır. Bekliyorum.Distrube ile build etmedim hiç. Release ve Debug ile build ettim. Kontrol ettikten sonra eğer bir sorun varsa dosyaları güncellerim
Usta herşeyi yaptım sorun yok oyuna girip yeni karakter açıyorum oyuna giriş esnasında atıyor. PACKLERDE sorun var galiba siz nasıl girebildiniz aynı dosyalar?
Property already registered, replace property/devils_dragon_island/thing/obj_mtthund_thorn01.prb to property/devils_dragon_island/mtthunder_thorn01.prb