MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.852 Çözümler 297 Beğeni 2.134 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 18 Ocak 2020 #21 Whistle demiş ki: Sadece büyük ve küçük var. ui.py kodlarını düzenleyerek ekstra olarak font boyutunu ayarlayabilirsiniz.. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler kendim orta adında bir komut oluşturdum ordan ayarladım
Whistle demiş ki: Sadece büyük ve küçük var. ui.py kodlarını düzenleyerek ekstra olarak font boyutunu ayarlayabilirsiniz.. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler kendim orta adında bir komut oluşturdum ordan ayarladım
bqofficial Üye Üye Mesaj 103 Çözümler 2 Beğeni 23 Puan 39 Ticaret Puanı 0 3 Haziran 2021 #22 Trashy demiş ki: Teşekkürler kendim orta adında bir komut oluşturdum ordan ayarladım Hepsini görmek için tıklayın... Komutu bizlerle paylaşabilir misin? aynı durumdan müzdaribim.
Trashy demiş ki: Teşekkürler kendim orta adında bir komut oluşturdum ordan ayarladım Hepsini görmek için tıklayın... Komutu bizlerle paylaşabilir misin? aynı durumdan müzdaribim.
MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.852 Çözümler 297 Beğeni 2.134 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 5 Haziran 2021 #23 bqofficial demiş ki: Komutu bizlerle paylaşabilir misin? aynı durumdan müzdaribim. Hepsini görmek için tıklayın... Askerde olduğum için şuanda yardımcı olamam kodları inceleyerek oluşturmayı deneyebilirsiniz veya konu açarak bilen arkadaşlardan yardım isteyin. En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 6 Haziran 2021
bqofficial demiş ki: Komutu bizlerle paylaşabilir misin? aynı durumdan müzdaribim. Hepsini görmek için tıklayın... Askerde olduğum için şuanda yardımcı olamam kodları inceleyerek oluşturmayı deneyebilirsiniz veya konu açarak bilen arkadaşlardan yardım isteyin.
bqofficial Üye Üye Mesaj 103 Çözümler 2 Beğeni 23 Puan 39 Ticaret Puanı 0 5 Haziran 2021 #24 Trashy demiş ki: Askerde olduğum için şuanda yardımcı olmam kodları inceleyerek oluşturmayı deneyebilirsiniz veya konu açarak bilen arkadaşlardan yardım isteyin. Hepsini görmek için tıklayın... Çözdüm dostum
Trashy demiş ki: Askerde olduğum için şuanda yardımcı olmam kodları inceleyerek oluşturmayı deneyebilirsiniz veya konu açarak bilen arkadaşlardan yardım isteyin. Hepsini görmek için tıklayın... Çözdüm dostum