Yardım Microsoft defender metin2 hatası

• Konuyu açan Konuyu açan coku22
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 43
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

coku22

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, Microsoft defender metin2 ile alakalı dosyaları ne var ne yok siliyor klasörün içine girince tehdit algılandı diyor siliyor bunu çözümü var mıdır bu hatası şuan bu saat ve tarihte yaptı daha önceden yapmıyordu böyle bir şey birde zaten virüs yok dosyalarda başka türlü taratıyorum virüs var demiyor kafam karıştı acaba devre dışı bırakmak daha mı iyidir?

defenderı 8 yıldır pcyi aldığım günden beri kapalı tutuyorum bir faydası yok pcye fatiha okusan muhtemelen daha faydalı olur

defenderı 8 yıldır pcyi aldığım günden beri kapalı tutuyorum bir faydası yok pcye fatiha okusan muhtemelen daha faydalı olur
Tarama mı kapalı sadece yoksa komple mi defender kapalı. Haklısınız birde bu sormadan dosya kaldırması çok sinir bozucu daha 6 ay öncesine kadar tehdit algılamayan dosyalarda sabaha karşı tehdit algılayıp siliyor allahtan yedeğim var yoksa dosyalarım çöp olacaktı.

Tarama mı kapalı sadece yoksa komple mi defender kapalı. Haklısınız birde bu sormadan dosya kaldırması çok sinir bozucu daha 6 ay öncesine kadar tehdit algılamayan dosyalarda sabaha karşı tehdit algılayıp siliyor allahtan yedeğim var yoksa dosyalarım çöp olacaktı.
kapatabildiğim her özelliğini kapamıştım

Geri