- Ticaret Puanı
- 0
Merhabalar,
Derece sistemini kuruyordum ve clientide editlemem gerekiyordu editledim ve .sln uzantılı dosyayı açmaya çalıştığımda önüme gelen hata dizini şu oldu tam olarak sorun ne olabilir.
Derece sistemini kuruyordum ve clientide editlemem gerekiyordu editledim ve .sln uzantılı dosyayı açmaya çalıştığımda önüme gelen hata dizini şu oldu tam olarak sorun ne olabilir.
Kod:
C:\Users\w7\Desktop\Client\CWebBrowser\CWebBrowser.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\EffectLib\EffectLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\EterPack\EterPack.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\PRTerrainLib\PRTerrainLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\SpeedTreeLib\SpeedTreeLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\SphereLib\SphereLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\UserInterface\UserInterface.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\EterBase\eterBase.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\eterGrnLib\eterGrnLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\eterImageLib\eterImageLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\eterPythonLib\eterPythonLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\EterLib\eterlib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\GameLib\gamelib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\MilesLib\mileslib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\scriptLib\scriptLib.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.
C:\Users\w7\Desktop\Client\EterLocale\EterLocale.vcxproj : error : Bir COM bileşenine yapılan çağrıdan HRESULT E_FAIL hatası döndürüldü.