Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genel olarak slotları sevmediğimden slotları kaldırmayı düşünüyorum , metinden cıkan exp'yi nereden ayarlayabilirim ve ortantılı nasıl olur ? Level aldıkca exp alma durumu azalıcak vs..
Bu durum biraz dinamik bir durum yani sürekli değişebilir. Oyuncu metni ne kadar uzun sürede keserse o kadar mob spawnlanır ve o kadar fazla exp kazanır. Ortalama olarak deneme yanılma yaparak mob_proto'da ilgili metine ait exp olması lazım tam hatırlamıyorum ordan ayarlayabilirsin
Bu durum biraz dinamik bir durum yani sürekli değişebilir. Oyuncu metni ne kadar uzun sürede keserse o kadar mob spawnlanır ve o kadar fazla exp kazanır. Ortalama olarak deneme yanılma yaparak mob_proto'da ilgili metine ait exp olması lazım tam hatırlamıyorum ordan ayarlayabilirsin
Evet , Exp bölümünü buldum , 24'dü 24.000 yaptım ama nedense cok artmadı. ( oyundan reload p attım )
Şuanda güzel geliyor exp fakat bazı metinlerden atmıyor exp .. Örnek 10 metinden 2 sinden yada 3ünden exp vermiyor direkt. Bu durumu nasıl halledebiliriz?
Güzel gelmesinin sebebi %200 event acık kalmış %5 olarak veriyor nedensiz bir şekilde cok az. Metinin exp sini neredeyse sınırsız yapmama rağmen.