Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
oooo ayıpsın bilenler bilir yt2g. us serveri ilk çin serverlerinden birisinindir o wallapaper kule son katta az mı kraliyet dönüştürürken siyah çelik yakmadım.
Hocam çok teşekkür ederim. Loading kısmında bu görseli kullanacaktım fakat logoyu silince görüntü kalitesi kötü oluyordu. Logosuz halini bulduğuma sevindim. Tekrardan teşekkür ederim.
oooo ayıpsın bilenler bilir yt2g. us serveri ilk çin serverlerinden birisinindir o wallapaper kule son katta az mı kraliyet dönüştürürken siyah çelik yakmadım.
Çocukken kuran kursuna gidiyordum, kurstan çıktıktan sonra tenk alıp internet kafeye gidip xylongju oynuyordum... Özledim o zamanları. Ben de xylongju tarzında bir yapı yapmaya çalışıyorum da bazı eksiklikler var. Mesela metin2'nin kapalı betasında kullanılan eski skill efektlerini bulamadım.