- Ticaret Puanı
- 0
Açıklamada belirttiğim gibi metin35 veya herhangi bir çin serverinin wallpaperini aramaktayım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
Yalnız bu konu fenaymış mutlaka inceleyeceğim.Konuya bir bak istersen. belki bulursun istediğini
En üstteki suralı olanı her yerde aradım fakat bulamadım. Çok teşekkür ederim hocam.hepsi var bende al bismillah kendimde kullanıyorum ben paylaşmak iyidir.22375 eklentisini görüntüle22376 eklentisini görüntüle22377 eklentisini görüntüle22378 eklentisini görüntüle22379 eklentisini görüntüle22380 eklentisini görüntüle
bunlardan iyisi ymirde bile yoktur ona göre bak
oooo ayıpsın bilenler bilir yt2g. us serveri ilk çin serverlerinden birisinindir o wallapaper kule son katta az mı kraliyet dönüştürürken siyah çelik yakmadım.En üstteki suralı olanı her yerde aradım fakat bulamadım. Çok teşekkür ederim hocam.
Hocam çok teşekkür ederim. Loading kısmında bu görseli kullanacaktım fakat logoyu silince görüntü kalitesi kötü oluyordu. Logosuz halini bulduğuma sevindim. Tekrardan teşekkür ederim.Temiz hali buyur
22374 eklentisini görüntüle
Çocukken kuran kursuna gidiyordum, kurstan çıktıktan sonra tenk alıp internet kafeye gidip xylongju oynuyordum... Özledim o zamanları. Ben de xylongju tarzında bir yapı yapmaya çalışıyorum da bazı eksiklikler var. Mesela metin2'nin kapalı betasında kullanılan eski skill efektlerini bulamadım.oooo ayıpsın bilenler bilir yt2g. us serveri ilk çin serverlerinden birisinindir o wallapaper kule son katta az mı kraliyet dönüştürürken siyah çelik yakmadım.
hatta istersen ben sana direk METİN35 filesini atayım istediğin itemleri veya parçaları sök.En üstteki suralı olanı her yerde aradım fakat bulamadım. Çok teşekkür ederim hocam.
Files mi client mi hocam? Eğer root dosyaları vs varsa iyi olur içerisinden birkaç şey sökebilirim.hatta istersen ben sana direk METİN35 filesini atayım istediğin itemleri veya parçaları sök.
22381 eklentisini görüntüle22382 eklentisini görüntüle
Teşekkür ederim tekrardan hocam, iyi çalışmalar.Bu konuşmaları özelden yapmanız daha sağlıklı olur çözüm olan konuyu işaretlerseniz konuyu kapatabiliriz.