Game şişmesi üzerinde baya durdum cubeden düşündüm syserr yazdırdım ama onunla alakası yok başkada sistem aklıma gelmiyor fikri olan varsa dediğiniz gibi yazarsa kontrol ederiz ama bu aktif oyunda şişiyor en az 50 kişi olması lazım.filesden çok sistem alıcam gibi gözüküyor game şişmesinin hangi sistemden olduğunu düşünüyorsunuz yorumu olan arkadaş varsa paylaşırsa o sistemden uzak duralım
Bana dosya lazım değil sistemler lazım özellikle offşne shop ve eklentileri şaman sistemi zindan sistemi vb sistemler çok iyi yapanların emeğine sağlık gerçekten sıkıntılı sisteme denk gelirsem ozaman sıkıntı o yüzden fikri olanları bekliyorum bende birkaç güne filesi kurup incelicem.Game şişmesi üzerinde baya durdum cubeden düşündüm syserr yazdırdım ama onunla alakası yok başkada sistem aklıma gelmiyor fikri olan varsa dediğiniz gibi yazarsa kontrol ederiz ama bu aktif oyunda şişiyor en az 50 kişi olması lazım.
Files sahibi dolandırıcıdır hocam x forumda yetkiliydi bi arkadaşı 400 bin tl dolandırmış ve bugün yasaklandı forumdan 1 ay önce açılan sunucudada aynı sorun vardı benim developerlik yaptıgım sunucudada aynı sorun tek ekledigim sistem zar sistemi başka bişey yokBana dosya lazım değil sistemler lazım özellikle offşne shop ve eklentileri şaman sistemi zindan sistemi vb sistemler çok iyi yapanların emeğine sağlık gerçekten sıkıntılı sisteme denk gelirsem ozaman sıkıntı o yüzden fikri olanları bekliyorum bende birkaç güne filesi kurup incelicem.
Ek olarak fiels sahibi benim sattığımda sorun yok sonradan yapılan düzenlemeler bozmuş diye yorum yapmış sonradan ne gibi düzenlemeler ve sistemler yapıldı
core makinesi files xd sadece tarafımca 11 tane coreye denk gelmiştik. bir sürü fix atmıştım bu filesewiki jsonlı olansa larrywatterson hocama da geçmiş olsun, oto av arayanlar vardı büyük ihtimalle o da tolipin oto avıdır eğer oysa tolip'e de geçmiş olsun.
Ek: ikarus fixleri de var gibi duruyor tanıtımdaki ile aynıysa
fixleri en baştan atmak ister misin xdcore makinesi files xd sadece tarafımca 11 tane coreye denk gelmiştik. bir sürü fix atmıştım bu filese
Offline shop ve eklentileri zindan sistemi şaman sistemi bunlarda bir haya ile karşılaştın mı dostumcore makinesi files xd sadece tarafımca 11 tane coreye denk gelmiştik. bir sürü fix atmıştım bu filese
knk ben filesin kullanıcısı değilim yapımcısının ricasıyla fix vs. atmıştım, ama a'dan z'ye bütün sistemler hatır/rica ile alınmış dosyalar. O yüzden çok sağlıklı bulmuyorum.Offline shop ve eklentileri zindan sistemi şaman sistemi bunlarda bir haya ile karşılaştın mı dostum
fixleri en baştan atmak ister misin xd
Dediğim sistemlere peki bu halinin üzerine ekstra bir fix talep etmişmiydiknk ben filesin kullanıcısı değilim yapımcısının ricasıyla fix vs. atmıştım, ama a'dan z'ye bütün sistemler hatır/rica ile alınmış dosyalar. O yüzden çok sağlıklı bulmuyorum.
çok hayırlı olur sankiHayrına biri şundaki oto avı söksede paylaşsa
Şu berkay denen şahsiyet mi yoksa başkası için mi diyorsun bunu
tekrar bakarmısınızLinkler Sıkıntılı mı Erişim engeli yazıyor ?
Boss ring tarafında bi sorun görmedim hocam ama genel fileste game şişmesi var %100 oluyorboss ring sistemini deneyen oldu mu, düzgün çalışıyor mu?
Çözebildinmi?Yenı hesap açsamda kullanıcı adı şifre yanlış diyor nasıl çözerim ?