Çözüldü Metin2 Silah Kostüm

• Konuyu açan Konuyu açan chylnoth
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 132
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

chylnoth

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
metin2 costume weapon sistemi kullanıyorum fakat silahın üstüne takınca efektini eklemiyor silaha çözümünü bilen varmı?

sorun direk bu taktığım kostüm silahların normalde efektleri var ama kostüm fişine çevirince efektleri gelmiyor

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba sorunu kendi çabalarımla çözdüm eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa buraya çözümünü yazıyorum.

1) Dump Protonuzdaki #ifdef enable_weapon_costume yi silin sorununuz çözülmüş olacaktır!
metin2 costume weapon sistemi kullanıyorum fakat silahın üstüne takınca efektini eklemiyor silaha çözümünü bilen varmı?

sorun direk bu taktığım kostüm silahların normalde efektleri var ama kostüm fişine çevirince efektleri gelmiyor

Clientde efektlerin kontrol yapıldıgı dosyayı buraya yükle halledeyim

Dener misin

Dosya Eklentileri

hata verdi

1731943297770.webp

Merhaba sorunu kendi çabalarımla çözdüm eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa buraya çözümünü yazıyorum.

1) Dump Protonuzdaki #ifdef enable_weapon_costume yi silin sorununuz çözülmüş olacaktır!

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri