- Ticaret Puanı
- 6
erayım yapmaz
Ah OK. Impossible for me then.
Oh, could you ever do that? You just need to be a little active.Ah OK. Impossible for me then.
I'm not the kind of person who enjoys futility. I comment only when strictly necessary in the following cases:Oh, could you ever do that? You just need to be a little active.
There you go; MMO Tutkunları Rankları (Genel Anlatım)How do I become an MT member?
Let's not forget that helping someone is not about solving their problem, it is just about thanking them, appreciating the information shared, wishing them success, and encouraging them. So you can fill it in a short time.I'm not the kind of person who enjoys futility. I comment only when strictly necessary in the following cases:
Help someone
Propose something
150msg is actually a lot in this sense.
Biri sisteme ait ana dosyaları içerir, diğerleri ise eklenen güncellemeler ve en son konuya eklenen fixler var onları yapacaksınız.Hangi dosyayı kuracağız 3 dosya var burada
Sen game.py yi felan direk geçirmişsin heralde düzenlemeleri kendi filesine aktaracaksın diğer game.py vs dosyasından sistemi kendine geçirme fonksiyonları geçir sadecesürekli burada takılı kalıyorum sistemi 2-3 kere baştan kurdum her seferinden aynı hatayı veriyor nerede hata yapıyorum acaba ? altyapı olarak razu kullanıyorum
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Yok direkt geçirmedim kıyaslama yaparak ENABLE_TARGET olanları geçirdimSen game.py yi felan direk geçirmişsin heralde düzenlemeleri kendi filesine aktaracaksın diğer game.py vs dosyasından sistemi kendine geçirme fonksiyonları geçir sadece
enable target informationları geçirmemen lazım işte niye geçirdinYok direkt geçirmedim kıyaslama yaparak ENABLE_TARGET olanları geçirdim
ENABLE_TARGET olayı bosslardan metinlerden slotlardan düşenleri gösteren sistem o sende ekli olmadığı için o hatayı alıyosun normal olarak definesi yok diyo o kodları kaldır düzelirYok direkt geçirmedim kıyaslama yaparak ENABLE_TARGET olanları geçirdim
dcden ulaş yardımcı olayımÜcretli şekilde kurabilecek var mı
Dc adresiniz nedirdcden ulaş yardımcı olayım
hasanmacitDc adresiniz nedir