hehehe Tabi Samsunlu isterseniz uzak masaüstü ile yerinde inceleyebilirsiniz. hocam şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederimGarip bunla bir alakası olmaması lazım.
Birde ben kendi serverim de bakayım size dönüş yaparım.
evet bende benzerını yaptım problem yoktu hocam,P2P baglantısını yaptım ve online bilgilerini aldı isim olarak.
1911 eklentisini görüntüle
Benzer sistemleri barındıran örneklerin olduğu dosyalar var mı ?Ribunium src içinde ki input_api.cpp dosyasını inceleyin. Orada market bilgileri de alınmış. Bağlantı yaptıktan sonra sistemin size adminpage yetkisi verip vermediğini kontrol edin.
CONFIG dosyasında adminpageip olan yere p2p ile bağlantı kurmaya çalıştığınız ipyi yazmanız gerekiyor.Benzer sistemleri barındıran örneklerin olduğu dosyalar var mı ?
su an src dosyalarını ındırıyorum kodları inceleyeceğim. Peki adminpage yetkisini nasıl kontrol edebilirim ?
CONFIG dosyasında adminpageip olan yere p2p ile bağlantı kurmaya çalıştığınız ipyi yazmanız gerekiyor.
Rubinum dosyaları içinde web sitesine entegre edilmiş p2p bağlantı modülü de mevcut. Onları da inceleyebilirsiniz.
Bu arada uygulama güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Her kanal için ayrı ayrı bağlanmanız gerekiyor. Söylediğim oyunun panel ve oyun kodlarını incelerseniz sizde fark edeceksiniz.
Kesin cevap oldu bunu nasıl tespit edebilirim neyse hocam çok uzadı çok da yormak istemiyorum. Fakat paylaşım için teşekkür ederimOlabilir
Önemli değil hocam. Umarım projeyi bitirebilirsiniz. Size söylediğim dosyaları inceleyin. Onların içinde web sitesi ve admin panelde var. Bir çok yerde p2p kullanıyor. Lakin game/src/input_api.cpp adıyla bir dosya eklemişler. Normal fileslerde bulunmuyor. Sizde almak veya göndermek istediğiniz verilere göre düzenleme yapmanız lazım.
Vallahi hatırlarmısın eskilerden kralonly diye files vardı o arkadaş bir anda mesaj attı sosyal ortamda sıstemı p2p ile yapman daha ıyı olur.game/src makefile dosyasından ekleniyor. CFLAGS değişkenine derlenecek cpp dosyalarının listesi var. Ekleyip tekrar serleyebilirsiniz. Uğraştıkça tecrübe kazanırsınız. Bende uğraşa uğraşa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. [emoji23]
Sql sorgularından çokda korkmamak gerek. Bu sitede bile 200’den fazla tablo var ve bir sürü sql işlevi yapıyor.
<?php
function P2P($IpAdresi,$Port,$Komut,$Sifre)
{
if (($SocketBaglanti = socket_create(AF_INET, SOCK_STREAM, SOL_TCP)) === false)
{
echo "socket_create() başarısız oldu: sebep: " .socket_strerror(socket_last_error()) . "\n";
}
if (socket_connect($SocketBaglanti,$IpAdresi, $Port) === false)
{
echo "socket_connect() başarısız oldu: sebep: " .socket_strerror(socket_last_error($SocketBaglanti)) . "\n";
}
$SifreKomutu = "\x40".$Sifre."\x0A";
if (socket_write($SocketBaglanti, $SifreKomutu, strlen($SifreKomutu)) === false)
{
echo "socket_create() başarısız oldu: sebep: " . socket_strerror(socket_last_error()) . "\n";
}
if (socket_recv($SocketBaglanti, $DonenCevap, 256, 0) === false)
{
echo "socket_create() başarısız oldu: sebep: " . socket_strerror(socket_last_error()) . "\n";
}
echo 'Dönen değer : '.$donendeger=$DonenCevap;
return $DonenCevap;
echo $GonderilenKomut = "\x40".$Komut."\x0A";
if (socket_write($SocketBaglanti, $GonderilenKomut, strlen($GonderilenKomut)) === false)
{
}
else
{
if (socket_recv($SocketBaglanti, $KomutDonenCevap, 512, 0) === false)
{
echo "socket_create() başarısız oldu: sebep: " .socket_strerror(socket_last_error()) . "\n";
}
else
{
echo 'Komut Dönen cevap : ';
$komutdonen= $KomutDonenCevap;
return $KomutDonenCevap;
}
}
socket_close($SocketBaglanti);
}
$p2pport=14001;
$oyunIP = "192.168.1.7";
$p2pSifre = "sifrem";
$komut = "DC COMBAT";
P2P($oyunIP,$p2pport,$komut,$p2pSifre);
?>
Kesin bir şey söyleyemem. p2p açığı üzerinde yoğunlaşırken az çok bilgi kazanmıştım. Denemekten zarar gelmez ama.Şöyle bir şey öğrendim. Bilinmeyen paket başlığı şeklinde syserr yazıyordu. Bir arkadas şunu dedi packet numaralarınız çakışıyor ondan oluyor.
HEADER_CG_ENTERGAME = 10,
HEADER_CG_TEXT = 64
Bunlarla alakalı degıstırmen lazım dedi