@Whistle - İlgilenir misiniz?
Konu amacı dışında seyrediyor, ancak yukarıda bu duruma seyirci kalan ve devam etmesine kendi müsaade eden sözde moderatör sıfatında bir kişi var. Sadece bana sorulan bir soruya kısaca yanıt verdim. Her ne geldiyse belli ki hazımsızlık yaratmış. Bir diğer konu da yukarıda sağlıklı olmadığımı iddia eden, burada üç beş bilgisiz kişiye yazılımcı cakası atan ve geçmiş yorumlarımda yerin dibine soktuğum ve ne söyleyeceğini afallayan bu kişi, nereden bulduğunu bilmediği bir Instagram yorumunu, ismini "magic2master" olarak gösterip resmi hesap zannederek paylaştığımı iddia ediyor. Aklı başında biri bunu yapar mı? Sözde mod sıfatı taşıyan kişi de dahil olmak üzere birkaç kişi buna inanıyor. İnsanların akıl sağlığı hakkında yorum yapmadan önce aynaya bakmak gerekir.
Son olarak; Bilinsin diye söylüyorum, Instagram'da resmi olarak kullandığımız hesap
Twitter'de ise
Oyunun ticari marka kaydı da Magic To Master M2M'dir. Hiç bir yerde Magic 2 Master'i kullanmadık.
Şimdi ne demek istiyorum? Gevezeliği belki sizin gibi çok iyi yapamam ama;
Oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi boşta kalıp kendinizden fazlasıyla gömlek üstte birine laf salatası yapmak egonuzu tatmin ediyor olsa da inanın eğlendirmeye vaktim yok. Bazı insanların ömrü hayatında hiç bir zaman ulaşamadığı veya ulaşamayacağı başarıları başkasında görünce yaşadığı hazımsızlık ne yazık ki sadece Türkiye'de var. İki geniş örneğide ne yazık ki bir kaç önceki yorum
Son olarak kriz yönetimi, topluluk moderasyonu, adil muhakeme yeteneği olmayan sadece birkaç forumda kısa süreliğine Mod yetkisi verilmiş ve sonrasında her taraftan atılmış bir kişiyi özgünlüğü ve net anlayışıyla gıpte edilen bir foruma sorumlu moderatör olarak alırsanız ne yazık ki böyle oluyor. Şimdi diyeceksiniz belki ‘‘Forum yönetimi konusunda yorum yapmak sana mı kaldı?’’ - Evet ne yazık ki bu duruma müsaade ediliyorsa yorum yapma hakkım doğuyor.
Şimdi kendiniz çalın kendiniz oynayın.