Konuyu bi hortlatayım
1-) Neden bu kadar bilgisi olan bir kişiyi arayıp olan bir oyunu modlattırıyorsun ki ? Eğer böyle bir şeyi o adama yaptırırsan adam senden sıfırdan yazarak alacağı paranın 3 katını talep edebilir kiii bu da onun hakkıdır. Çünkü metin2 kaynak kodları pek de temiz kodlar değil. Evet oyuna ekleme çıkarma vb işlemler yapılıyor fakat kirli kodla çalışmanın ne kadar zor olduğunu metin2 geliştiricilerine sorabilirsiniz
2-) Siz o adama "Bana sıfırdan aklımdaki şu taslağa uygun bir oyun geliştirmeni istiyorum. Oyun MMORPG olacak , level - stat - dungeon - guild - friend ... sistemlerini içinde barındıracak." dediğinde adam zaten sana bu sistemleri yazar. Zorlandığı ve algoritmasını kafasında oturtması için zaten stackoverflow vb . sitelerden yararlanacak veyahut bu sistemi yazmış kişilerin repolarına yada oyunlarının kaynak kodlarına göz atacaktır. İlla bu metin2 olmak zorunda değil.
Günümüzde nedendir bilinmez doğru yolu gösterenlere karşı bir agresifleşme var .
@Kaptan Yosun ne güzel olayı açıklamış . Mesajlarını silmesini istemek yerine 10 dakika üzerine düşünseydiniz belki anlama fırsatı bulurdunuz. Daha detaylı açıklamalar ile konuyu uzatırdım da gerek yok
Nasıl olsa bu yazdıklarım da sizin için pek önem arz etmeyecektir.